Düşük sonrası hamilelik

Kardesisteyenefe

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
7
6
1
35
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ben 31 yaşındayim sekiz yaşında bir oğlum var şuan bebek düşünüyorum iki kez düşük yaptım oğlumdan sonrA son düşük Ekim'de öldü üç ay bekledik Ocak itibari ile tekrar denemeye başladık Mart ve nisanda adetim on gün gecikti tabi her defasında acabami diye heyecanlı bekleyiş oldu ama yine son hüsranla bitti üç gündür yoğun bir ateş basması ve halsizlik var sürekli uyumak istiyorum sizdede böle belirti oldumu ikinci sorumda düşükten ne kadar zaman sonra hamilelik gerçeklesti ayın dokuzunda adet günüm tekrar geckirmi bilmiyorum hayrlisi diyelim

Düşükler sonrası genetik test pıhtılaşma filan yaptırdınız mı?

EN kısa sürede yaptırın. Hiç mi yönlendiren olmadı ? Tıbbı genetik bölümüne randevu alıp gidin en kısa zamanda. Üniversite hastanelerinde oluyor genelde.
Normal kan testi yapılıp gayet hormonların iyi seviyede umudunu kaybetme dediler iki düşük bende haliyle korkuyorum kimsede solemedi etrafımda ilk sizden duyuyorum inanın tamm bir çocuğum var Allah'ıma şükürler olsun ben istemiyordum ama oğlum okadr çok istyrki şimdi olmazsa ona nasıl cevap veririm diye kendimi yiyip bitiriyorum açıkçası 😏😔

• Beğen
Reactions: JES
Normal kan testi yapılıp gayet hormonların iyi seviyede umudunu kaybetme dediler iki düşük bende haliyle korkuyorum kimsede solemedi etrafımda ilk sizden duyuyorum inanın tamm bir çocuğum var Allah'ıma şükürler olsun ben istemiyordum ama oğlum okadr çok istyrki şimdi olmazsa ona nasıl cevap veririm diye kendimi yiyip bitiriyorum açıkçası 😏😔
Allah nasip eder inşallah bende herşeyi burada öğrendim, arkadaşlar yardım etti yönlendirdi. Size de kaydolmak vesile olsun. Dediğimizi ihmal etmeyin ilk fırsatta yapın.

Allah nasip eder inşallah bende herşeyi burada öğrendim, arkadaşlar yardım etti yönlendirdi. Size de kaydolmak vesile olsun. Dediğimizi ihmal etmeyin ilk fırsatta yapın.
Kesinlikle ihmal etmey
Kesinlikle ilk firsaatta yasaklar biter bitmez randevu alacağım çok teşekkür ederim 😊 gittiğimde muhakkak bilgi vereceğim sizede 😊🙏

• Beğen
Reactions: JES
Ben de tedaviler olurken hiç gebe kalamadan yaptırdım bu testleri. Şimdi iğne kullanıyorum saglıklı doğum yapabilmek için.
Kesinlikle çok haklısınız derler ya akıl akıldan üstündür sürekli takip ediyorum ama üye olmak aklıma hiç gelmemişti bir gecede iki kişiden neler öğrendim ve buzamana kadar birakin birilerinin söylemesi doktor bile dile getirmemisti yasaklar biter bitmez muhakkak gideceğim çok teşekkür ederim akşam dönüş yapamadım şarjım bitti kusura bakmayın

Kesinlikle çok haklısınız derler ya akıl akıldan üstündür sürekli takip ediyorum ama üye olmak aklıma hiç gelmemişti bir gecede iki kişiden neler öğrendim ve buzamana kadar birakin birilerinin söylemesi doktor bile dile getirmemisti yasaklar biter bitmez muhakkak gideceğim çok teşekkür ederim akşam dönüş yapamadım şarjım bitti kusura bakmayın
Hayırlısı olaun sizler için. 🍀

Back
X