Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana yardımcı olabaileceğiniz bir konu aslında değil mi?2 ay önce düşük yaptım ve çocuk düşünüyoruz yine.doktor kararsızlığım var.fisfisfis
Arkadaşlar bende bugün bebeğimi düşürdüm çok kötüydü.Doktora gittim bir müdahaleye gerek yok kendiliğinden düşecek dedi .Öylede oldu fakat yinede ben tedirginim.Tekrar gelde demedi ya vicutta bi parça kaldıysa diye korkuyorum sonradan büyük problemlere yol açarmı sizce?Bende en az iki ay düşünmüyorum şu psikolojiyi bi atlatayım.İnsan çok kötü oluyor.Bende 10 ay beklemiştim hamile kalabilmek için doğal yollarla olmuştu.Ama kaderde bebeğime kavuşmak yokmuş.
ben de yaklaşık 1 ay önce düşük yaptım. kalp atışlarını göremedik ve doktorum boş gebelik olduğunu söyledi. 7 haftalıktı. kürtaj olmadım kendilinden düştü. yaklaşık 10 gün kanamam oldu. şu an hala adet olmadım. normalde zaten 33-35 günde bir adet oluyorum. düşükten sonra ilk adet 40-50 günü buluyormuş sanırım. doktorum bana korunmana gerek yok dedi. biz de korunmadık. kürtaj olduktan sonra sanırım birkaç ay korunmak gerekli diye biliyorum. zaten çok kolay hamile kalmamıştım, o yüzden beklemek istemedim.
Canım haklısın bende doktora gidicem.Tabiki başka doktora.Banada tek bir ilaç verdi yolladı demekki o işe yarıyormuş.Bunu bile anlatmamıştı.Dörde bölüp vajinaya koyacaksın demişti.Bende anlamadım açıklamadığı içinde yapmamamıştım.Yapayım bari.Neyse teşekkürler canım.aman canım ne diyrsun sen öle öncelikle geçmiş olsun ama o doktorada teessüflerimi (kibar yoldan)bildiririm yaniii nedemek gelme yahuuu düşük yapıyorsun en az iki defa kontrole gitmen lazım bende düşü yaptım kanamam başladıktan sonra 5.gün kontrole gittim ayrıca bana bir ilaç vermişti rahimin kasılmasını ve kalan parçaları atmasını sağlıyormuş ve 10.gün tekrar gittim rahim temizlenmiş ve rahim duvarı normale dönüyor demişti adetimin zamanında olmazsa yine gel demişti üstelikkk bence ihmal etme ya başka doktora git yada doktorunu zorla tedirgin olduğunu kontrol edilirsen rahatlayacağını söyle
selam canım, yazdıkların yaşadıklarımla aynı. bende geçen ay düşük yaptım. kendliğinden düştü. 10 günlük kanamayla. ben de hala adet olmadım. göğüslerim hassaslaştı biraz. hiç korunmadık. ne dersin yoksa yine mi hamişiz :içelim:
merhaba arkadaşlar bu konuya daha öncede yazmıştım. yaklaşık 45 gün önce düşük yaptım. kürtaj olmamıştım kendilinden düştü. ama hala adet olmadım. bu normalmi sizce. bende pko var. normalde de adetim 33-35 gün arası oluyordu zaten. düşükten sonra iki kez kontrole gittim. doktorum ultrasonla bakıp parça kalmadığını tamamen temizlenmiş olduğunu söyledi. şu an sadece bebek aspirini ve folik asit kullanıyorum. doktorum bana korunmama gerek olmadığını söyledi. zaten ilk gebeliği de aylarca uğraştıktan sonra elde edebilmiştik. o yüzden bende korunmadım. ama şu an neredeyse hiçbir gebelik belirtisi yok. ilkinde göğüslerde şişme ve hassasiyet vardı. şu an sadece aradabir karnımda sancı oluyor ve kısa süre sonra geçiyor. gebelik testi için daha erken diye düşünüyorum. ama en fazla ne kadar beklemem gerektiğini de bilmiyorum çünkü 50 60 gün sonra adet olanı da duymuştum. düşük yapan arkadaşlar kaç gün sonra adet oldunuz. düşükten hemen sonra adet olmadan gebe kalan oldumu aranızda.
geçmiş olsun canım .canım benimde bebeğimin kalbi durmuş henüz 10 haftalıktı. dr. karnımda hiç gelişemediği için düşük olduğunu söyledi. sonra kürtajla alındı. bundan 1 ay sonra adet görmeye başladım. şimdi tekrar çalışmalara başladık. DR. . 2 ay ara yeter demşti bana .hiç üzülme sağlıklı bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız İnşallah.:1hug: