Düşük sonrası hamilelik

bende aralıkta meleğimi kaybettim 9 haftalıktı. hiçbir sorunum yoktu 8+2günlükken gece yataktan kalkar kalkmaz pespembe bi kan boşaldı bardaktan akarcasına ben düşük olduğunu düşünmüştüm doktorumuzu aradık wc harici hiç kalkma yat öğleden sonra yanıma gel dedi doktora gittik bebeğimin kalp atışları normaldi çok dikkatli olucaksın hiç kalkmıcaksın dedi pregestan verdi 1 hafta hiç kalkmama rağmen malesef bebeğim bana tutunamadı dr gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik ve 1 gün sonra kürtaj oldum(,,, tarifiii yok bu acının çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun,,, )kürtajdan sonra 1 hafta antibiyotik kullandım doktora gittim kanama alanı görünüyor dedi ama hiç kanamam olmamıştı eğer kanama gelmzse 1 hafta içinde ufak bi operasyon yapıp kanı akıtıcaktı 1 haftaya kalmadı adet olur gibi geldi kanamam tabi yine kont.bi sorun çıkmadı diğer adetim 40 gün sonra geldi bu adetle zamanımızda doldu şimdi tekrar 1 ay sonra bebk istiyoruz folic asite ve corasprine başlamamı önerdi hamile kaldığımdada bi iğne vurulcak oda düşmesini engelliyormuş inş bi daha böle şeyler yaşamayızzz

slm arkadaslar ben tekrar hamileyim ama lekelenmem oluyor doktora gitttim ya dusuk belirtisi yada normal lekelenme dedi ultrasonda bakti bebk kesesini gormedi 5+3 gunluk hamileyim sizce gozukmemesi normalmi bu lekelenme her zaman dusuklemi sonuclaniyo bilgilendirirseniz cok sevinirin onceki hamileligimdede lekelenme olmustu bebegimin kalbi durmustu simdidemi aynisi olacak siz bu gibi durumlari yasadinizmi ne yapabilirim lekelenme olmamasi icin lutfen yardim edin ok korkuyorum auni seyleri yasamaktan simdiden ok tskller

canım bende düşük yapıp 1 ay sonra tekrar hamile kalmıştım eğer karından bakıldıysa 7. haftaya kadar bile gözükmeye bilior bebişler içini ferah tut
benim 2. hamileliğimde de lekelenmem olmuştu bhcg değierim 13,5 ti ama sonra çok şükür güzel arttı ve bebeişim kucağımda düşük tehlikem olmasına rağmen doğdu Rabbimin izniyle
Allahım sanda bebeğini kucaklamayı nasip eder inşallah (AMİN)

Kızlar merhabalar bende 17 Şubatta dÜŞÜk yaptım...rabbım 5 yıl sonra kendılıĞınden hamıle kalmayı nasıp etmıŞtı..bızde eŞımdede bendede sorun yoktu..olmuyordu..aralık adetımde hamıle kalmıŞtım...7 hafta 5 gÜnlÜkken bebeĞımı dÜŞÜrdÜm..kanamayla baŞladı ve kÜrtajla sonuÇlandı...dÜn kÜrtajdan 26 gÜn sonraa adet oldum...ınŞallah bu ay bebeĞım gelır hamıle kalırım...kızlar sızler dÜŞÜkten sonra 1 adet gÖrÜptemı hamıle kaldınız...rabbım ınŞallah bebeĞımı bana tekrar nasıp eder....

benimde iki gündür kanamam var adet kanaması gibi
iki gün önce doktora gittim kese göründü etrafında kanlanma var dedi progestron verdi
ama hala devam ediyor kanama
buğün tekrar gittik bebeği ve kalp atışını duyduk
kese etrafındaki kanlanma devam ediyormuş
büyük bi ihtimal düşük olabilir dedi
bekliyecekmişiz ama beklemek çok zor

merhaba arkadaşlar ben de 11 ocakta bir düşük yaşadım hamile olduğumu öğrendiğim gün düşük oldu daha 2 haftalıkmış ama çok korkuyorum tekrar böyle birşey yaşamaktan psikolojim berbat hergün rüyamda hamile görüyorum kendimi bir an önce gebe kalmak istiyorum umarım hemen olur isteyen herkese sorunsuz bir gebelik ve sağlıklı evlat versin rabbim

benimde iki gündür kanamam var adet kanaması gibi
iki gün önce doktora gittim kese göründü etrafında kanlanma var dedi progestron verdi
ama hala devam ediyor kanama
buğün tekrar gittik bebeği ve kalp atışını duyduk
kese etrafındaki kanlanma devam ediyormuş
büyük bi ihtimal düşük olabilir dedi
bekliyecekmişiz ama beklemek çok zor

benimde aynen senin gibiydi yukarıda anlattım sakın yerinden kıpırdama bi şans meleğin inş iyice tutunmuştur sana
dua et boll boll..allah hayırlısının versinn ...

slm herkese persembe gunu doktora gittim bebegimin kalbiin attigini gordum icim rahatladi.allahim sonuna kadar surdurur ins. bu arada bi sey soracam mesajinizin altinda bebegin kac hafta oldugu gosteriyor lilypie diye bi site galiba nasil mesajinizin altina koyabiliyorsunuz bende yapmak istiyorum ama bi turlu yapamadim yardimci olurmusunuz?

gerçekten çok geçmiş olsun. bende yaklaşık 5 hafta önce bebeğimi kaybettim. kürtaj olmadım. doktor normal olduğunu söyledi. yani benden kaynaklanan bir problem yokmuş. ama adetim iki gün bile geçse gelmemi söylemişti. adetim 1 hafta geçti. bu normal mi sizce. mide bulantısı ve baş dönmesi var. test yapmadım. sizce hamile olabilir miyim? bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen cevap yazsın

arkadaslar
dusukten sonra ne kadar korundunuz
ve ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz
benimki 5 haftalikti dha
keseyi gorecegimi saniyordum pazartesi doktora gidecektim, cumartesi kanamam basladi ve gece dusuk yasadim
5.hafta olmasina ragmen ve rahim kendini temizlemesine ragmen doktorum 6 ay korunun dedi

arkadaşlar bende 2 tane düşük yaşadım ve ikiside kürtajla sonuçlandı doktorumun tavsiyesiyle araştırma hastanesinda birçok tast yaptırdım sonucunda pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendik gebelik boyunca clexsane denilen bir iğne kullanmam gerekiyordu. tekrar hamile kaldım hemen iğneye başladık şuan 38+1 haftadayız yani doğumu bekliyorum allah isteyen herkese nasip etsin ve herkesin yardımcısı olsun düşük yaşamak gerçekten çok üzücü bir durumm..

Merhaba

bu benim ilk forumum ancak bir süredir takip ediyorum. ben 3 ay kadar önce geç düşük yaşadım. bebeğim 17+5 haftalıktı. maalesef ilk ayımdan itibaren aralıklı olarak kanamam vardı. ancak tüm testlerim temiz olmasına rağmen plesentanın delinmesi ve suyun boşalması nedeniyle ( bebeğim susuz kaldı ) suni sancı verilerek bebeğim gitti. son ultrasonunda çok az suyu kalmış olmasına rağmen halen kalbi atıyordu ve mesanesi, böbrekleri dahi gelişmişti. sonrasında kromozom testi yapıldı ancak ne bende ne de bebekte bir tersliğe rastlanılmadı. Kısacası doktorlar nedenini bilmiyoruz neden plesenta delindi bilemeyiz dediler. bana doktorum önce 3 ay sonra ise 6 ay hatta 1 sene beklememi söyledi. ( açık arttırma gibi ) ama tüm o hisleri yaşayan diğer anne adayları gibi bende 6 ay beklemek istemiyorum. ilk reglimden sonra tekrar denemeye başladık. fakat henüz hamile kalmadım. Oysa ki doktorum rahmin toparladığını ve yumurtaların büyüyebildiğini söylemişti. tabi ki Allah ne zaman kısmet ederse demek gerekiyor ama ben bu doktorların yok 3 ay yok 6 ay hadi olmadı 1 sene bekle demelerine çok anlam veremiyorum. mantığım ben denemeye devam edeyim eğer rahmim tam anlamıyla kendini toplarsa zaten olur diyor. Bu konuyla ilgili bir makale buldum. Okumakta fayda var arkadaşlar.

Linki : Düşük Yaptıktan Sonra Yeniden Hamile Kalmak İçin Beklemeye Gerek Yok - Yakın Dünya Haber | Haberler | Ekonomi | Spor | Magazin | Kültür Sanat

tabiki doktorların bir bildiği var ama bu yazı İngilterede'ki bir üniversitenin araştırma bulguları... herkese, kalbinden geçen neyse Allah onu versin diyorum.

ben düşükten 1 ay sonra tekrar hamile kaldım allahıma şükür hiçbir problemim yok 13 haftalık hamileyim şuan
banada dedi 3 ay bekle diye beklemedim

Ben de düşük daha doğrusu kürtaj yaşadım kalbi durmuştu.' ay korrun dediler.Ben dikkat etmedim ama 3 ay sonra hamile kaldım şu an 35 haftalık oldu.KENDİNİ NE ZAMAN HAZIR HİSSEDERSE İNSAN BENCE HAMİLE KALABİLİR.

Merhabalar, 20 gun once bebegım hıcbır sorun yok dogume gectı 15+4tu o hafta cınsıyetını ogrenecektık. Normal yolla hamıle kalmıstım. ne uzucuku bazen boyle seyler olabılırmıs ve bır sebebı olması gerekmıyormıs. Butun testler normaldı genetık testıde ııı cıktı. Kısmet ıste sımdı ıkıncı kez hamıle kalmak istiyorum. Ama doktor 1 ay bekle dedı bana gore cok sacma. Ikıncısınde rahım agzımı dıkeceklermıs ve hep yatıcakmısım. Bakalım cok ıstıyoruz, insallah rabbim verir. İyi akşamlar

Back
X