Düşük sonrası hamilelik

tulemmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
61
0
86
41
Ankara
Hocam benim sorunum. Düşündügümüz ay hamile kaldım. Fakat düştü. 4 ay korundum ve 6 aydır deniyoruz olmadı. Dün ultrasona girdim temiz çıktı. Hormonlarda iyi çıktı. Rahim filmi istedi doktor. Ondanda korkuyorum. Sormka istedigim dogal yoldan hamile kaldım. Yani saglıklımıyım sizce. Yada sonradan sorun olabiliomu. Kafam çok karışık. Korkuyorum. Cevaplarmısınız.

merhabalar dusukten sonra sorun olabilme ihtimali mevcut 6 aydir da deneyip olmamis diger butun hersey iyi gozukuyorsa ya bir kac ay daha bekliyeceksin ya da en son olarak film cektirmek kalmis onu yaptiracaksin filmi iyi bir yerde ileri teknoloji ile cektirirsen canin yanmaz problem teskil etmez korkmana gerek yok gecmis olsun

Hocam hormaonlar iyi çıktı. Yani bişey olsa hormaonlardan da belli olur degilmi. Zübeyde hastanesinde yaptıracam röntgeni agrılı oldugunu sölediler. Teşekkürler saolun cevaplandırdıgınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…