Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünceleriniz benim için çok önemli...Merhaba kızlar 17 haftalıkken suyunun gelmesiyle ani bir düşük yaşadım. Hiç ağrım sızım olmadan doğum gibi oldu. Kürtaj olmadı. Sizler düşük sonrası ne kadar sonra ilişkiye girdiniz. hemen sonra su ilişkiye girip sağlıklı gebelik yaşayan var mı
Merhaba benim karnımda 6 haftalık kalbi durmuştu. Henüz kolu bacağı, herhangi bir uzuvu belli olmadığı için lohusa sayılmadım ama yine de ilişki için bekledim. Sizin 17 haftaliksa lohusa sayılıyorsunuz. 40 gun iliski olmaması hem din hem sağlık açısından önemli. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk. Ve 5ci ay denememizde hamile kaldim . Vucüt toplanması için en az 3 ay bekle demişti doktor. Benimde size bir sorum var. Suyunuz nasıl geldi. Kıvamı yogunlugu nasıldı? 20 haftalığım çok akıntım geliyor enfeksiyon varmış. Ama arada korkuyorum acaba suyumu diyeMerhaba kızlar 17 haftalıkken suyunun gelmesiyle ani bir düşük yaşadım. Hiç ağrım sızım olmadan doğum gibi oldu. Kürtaj olmadı. Sizler düşük sonrası ne kadar sonra ilişkiye girdiniz. hemen sonra su ilişkiye girip sağlıklı gebelik yaşayan var mı
Cevabınız için teşekkür ederim. Başınız saolsun Allahım bir daha yaşatmasın inşallahSanki afedersin altına yapmış gibi kaçırmış gibi normal bildiğin su geliyor. Sık idrar oluyor.
Cevabiniz için cok tesekkur ediyorum beta hcg 233 e kadar cikti 11 saat sonra verdigim kanda 162 ye düşmüştü suan en buyuk korkum dış gebelik ama inanin icimi rahatlattiniz keseyi hic gormedik henuz 4 haftalık görünüyorduBeta hcg dış gebelik hakkında kesin tanı koymaz diye düşünüyorum ama ani düşüş düşük yapmakla ilgilidir. Dış gebelik olsa rahim dışı yerde embriyo büyümeye devam eder ve beta hcg düzensiz olarak da olsa yükselmeye devam ederdi. Beta hcg kaça kadar çıkmıştı. Hiç keseyi görmediyseniz kimyasal gebelik de olabilir.
Merhaba ben doktor değilim doktora danışmakta fayda var ama beta hcg yükselmiyor ise içeride gelişen bir şey yok ki dış gebeliği tehlikeli yapan embriyonun tüpte büyüyüp oraya zarar vermesi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Geçmiş olsun. Sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah.Cevabiniz için cok tesekkur ediyorum beta hcg 233 e kadar cikti 11 saat sonra verdigim kanda 162 ye düşmüştü suan en buyuk korkum dış gebelik ama inanin icimi rahatlattiniz keseyi hic gormedik henuz 4 haftalık görünüyordu
Aslinda haklısınız doktorum.pazartesi günü test tekrarlayacak çok teşekkür ediyorumMerhaba ben doktor değilim doktora danışmakta fayda var ama beta hcg yükselmiyor ise içeride gelişen bir şey yok ki dış gebeliği tehlikeli yapan embriyonun tüpte büyüyüp oraya zarar vermesi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Geçmiş olsun. Sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah.
Beta hcg dış gebelik hakkında kesin tanı koymaz diye düşünüyorum ama ani düşüş düşük yapmakla ilgilidir. Dış gebelik olsa rahim dışı yerde embriyo büyümeye devam eder ve beta hcg düzensiz olarak da olsa yükselmeye devam ederdi. Beta hcg kaça kadar çıkmıştı. Hiç keseyi görmediyseniz kimyasal gebelik de olabilir.
Merhaba canım benim de 8 haftalık kalbi durdu tam kürtaja gideceğim gün evde düşürdüm. Doktor ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Bakalım haziran 27 de düşük yaptım. 29 temmuz da adet odum sonra ilişkiye başladık 16 ağustos tekrar adet odum şimdi de ilşkiye devam. Senin ne zaman oldu düşüğünMerhaba kızlar 17 haftalıkken suyunun gelmesiyle ani bir düşük yaşadım. Hiç ağrım sızım olmadan doğum gibi oldu. Kürtaj olmadı. Sizler düşük sonrası ne kadar sonra ilişkiye girdiniz. hemen sonra su ilişkiye girip sağlıklı gebelik yaşayan var mı
Canım doğum günüm de oldu düşüğüm 16 temmuz daMerhaba canım benim de 8 haftalık kalbi durdu tam kürtaja gideceğim gün evde düşürdüm. Doktor ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Bakalım haziran 27 de düşük yaptım. 29 temmuz da adet odum sonra ilişkiye başladık 16 ağustos tekrar adet odum şimdi de ilşkiye devam. Senin ne zaman oldu düşüğün
Ay canım benim çok geçmiş olsun. Biraz daha bekle bi git doktora çünkü en geç 50 güne kadar olman gerekiyor diye biliyorum. İlişki için de doktorum bana düşük kanaman bitince başlayabilirsin demişti ama bebek için bi adet geçir dediCanım doğum günüm de oldu düşüğüm 16 temmuz daama hala adet olmadım ne yapcam bilmiyorum