Düşük sonrası hemen hamile kalan var mı? Ne kadar korundunuz

Hakel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
11
6
36
Merhaba kızlar 17 haftalıkken suyunun gelmesiyle ani bir düşük yaşadım. Hiç ağrım sızım olmadan doğum gibi oldu. Kürtaj olmadı. Sizler düşük sonrası ne kadar sonra ilişkiye girdiniz. hemen sonra su ilişkiye girip sağlıklı gebelik yaşayan var mı

Düşünceleriniz benim için çok önemli...

Merhaba benim karnımda 6 haftalık kalbi durmuştu. Henüz kolu bacağı, herhangi bir uzuvu belli olmadığı için lohusa sayılmadım ama yine de ilişki için bekledim. Sizin 17 haftaliksa lohusa sayılıyorsunuz. 40 gun iliski olmaması hem din hem sağlık açısından önemli. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk. Ve 5ci ay denememizde hamile kaldim . Vucüt toplanması için en az 3 ay bekle demişti doktor. Benimde size bir sorum var. Suyunuz nasıl geldi. Kıvamı yogunlugu nasıldı? 20 haftalığım çok akıntım geliyor enfeksiyon varmış. Ama arada korkuyorum acaba suyumu diye

Canım benim akıntı vardı 3 gün öncesi doktora söyledim koku yoksa sıkıntı yok normal dedi. Enfeksiyon filan var mı bakmadı bile. Sonra 3 gün sonra suyum geldi bildiğin kendiliğinden çamaşırı ıslanıyorsa aman dikkat diyim. Patoloji sonucum çıktı meğerse enfeksiyon varmış... Çok acı. Ama sen hemen kötü düşünme, sadece doktorunu sık sık rahatsız etmeni öneriyorum.

Kizlar yardim istiyorum beta hcg bugun itibariyle ani bir dususe gecti ama.ne kanama var ne baska birsey cok korkuyorum dis gebelik olabilir mi basina boyle bisey gelen var mk

Beta hcg dış gebelik hakkında kesin tanı koymaz diye düşünüyorum ama ani düşüş düşük yapmakla ilgilidir. Dış gebelik olsa rahim dışı yerde embriyo büyümeye devam eder ve beta hcg düzensiz olarak da olsa yükselmeye devam ederdi. Beta hcg kaça kadar çıkmıştı. Hiç keseyi görmediyseniz kimyasal gebelik de olabilir.

Cevabiniz için cok tesekkur ediyorum beta hcg 233 e kadar cikti 11 saat sonra verdigim kanda 162 ye düşmüştü suan en buyuk korkum dış gebelik ama inanin icimi rahatlattiniz keseyi hic gormedik henuz 4 haftalık görünüyordu

Merhaba ben doktor değilim doktora danışmakta fayda var ama beta hcg yükselmiyor ise içeride gelişen bir şey yok ki dış gebeliği tehlikeli yapan embriyonun tüpte büyüyüp oraya zarar vermesi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Geçmiş olsun. Sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah.

Aslinda haklısınız doktorum.pazartesi günü test tekrarlayacak çok teşekkür ediyorum

Katılıyorum

Merhaba canım benim de 8 haftalık kalbi durdu tam kürtaja gideceğim gün evde düşürdüm. Doktor ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi. Bakalım haziran 27 de düşük yaptım. 29 temmuz da adet odum sonra ilişkiye başladık 16 ağustos tekrar adet odum şimdi de ilşkiye devam. Senin ne zaman oldu düşüğün

Canım doğum günüm de oldu düşüğüm 16 temmuz da ama hala adet olmadım ne yapcam bilmiyorum

Canım doğum günüm de oldu düşüğüm 16 temmuz da ama hala adet olmadım ne yapcam bilmiyorum
Ay canım benim çok geçmiş olsun. Biraz daha bekle bi git doktora çünkü en geç 50 güne kadar olman gerekiyor diye biliyorum. İlişki için de doktorum bana düşük kanaman bitince başlayabilirsin demişti ama bebek için bi adet geçir dedi

Merhaba mart ayında 17 haftalık sizin gibi ani suyum gwlmesiyle hastahanede düşük yaptım 20 gün kanamam sürdü sonraki adette hiçbirşey yapmadık yani 3ay sonra denemeye başladık 4 haftalık hamileyim ama 3 test yaptım inanamadım ve inanılmaz korkuyorum biraz bkle ve kendini en iyi şekilde besle ve bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…