Düşük sonrası ilişki.........

htchkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
65
0
36
İstanbul
kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyken geçtiğimiz pazar günü düşük yaptım :( iki gün önce kanamam bitti şuan herhangi bir şey yok bt hcg değerimde sıfırlanmak üzere dün test yaptırdım 14.11 e düşmüş doktorum ameliyatta olduğundan muayne olamadım.İlk düşük olduğunu öğrendiğimde muayne olduğumda bana bebeğin sağlıksız olduğu ıcın ve yerleşemediği düşük olduğunu sölemişti yumurtalıklarımın gayet sağlıklı oldugunuda belirtti.Normal hayatıma dönebilirmiyim şuan herhangi birşeyim yok düşük sonra ilişki için bir süre beklemek gerekiyormu doktorum ilk muayne ettıgınde herhangı bırsey sölememişti ama ben kararsızım bu konuda :S

kızlar merhaba ben 5 haftalık hamileyken geçtiğimiz pazar günü düşük yaptım :( iki gün önce kanamam bitti şuan herhangi bir şey yok bt hcg değerimde sıfırlanmak üzere dün test yaptırdım 14.11 e düşmüş doktorum ameliyatta olduğundan muayne olamadım.İlk düşük olduğunu öğrendiğimde muayne olduğumda bana bebeğin sağlıksız olduğu ıcın ve yerleşemediği düşük olduğunu sölemişti yumurtalıklarımın gayet sağlıklı oldugunuda belirtti.Normal hayatıma dönebilirmiyim şuan herhangi birşeyim yok düşük sonra ilişki için bir süre beklemek gerekiyormu doktorum ilk muayne ettıgınde herhangı bırsey sölememişti ama ben kararsızım bu konuda :S

bu kişiye göre değişen bir şeydir,,, bence sen dr sor tlf açabiliyorsan tlf aç yada yeniden dr görüş,,,

canım kanaman bittikten sonra en az 3 hafta ilişki düşünme sonrasında da mümkünse prezervatif ile korun derim.
bende 6 haftalık bir düşük yaptım sonrası kürtaj.. 2 hafta ilişki yok dedi doktor neyse o 2 hafta zor geçti zaten moral bozuk o an farklı düşünüyorsun . 2 haftadan sonra da ben başladım .bir iki hafta sonra adetim falan geçti enfeksiyon ve kanamalar başladı. dr. rahim daha toparlanmamış dedi ilişkiyi yasakladı 3-4 hafta kadar ve ilaç tedavisi verdi o zaman.. şimdi düşünüyorum da hemen ilişki istemeseymişim iyiymiş sonuçta enfeksiyon ve kanama da beni epey üzmüştü

Back
X