dusuk sonrasi ilk regl ne zaman oldunuz??

dusuk sonrasi ilk regl'i ne zaman oldunuz?

• Ankete Katılan
    28
adet döngüm 28 güün
düşük yaptıktan sonra hiçbişey olamamıs gibi
adetimi tam zamanında oldum

ahhh canim keske yaa ama sanmam herkeste ayni olmuyormus 40-45 gun sonra olanda varmis ama keske hamile olsam....ya kizlar dusukten ne kadar zaman sonra yumurtlama oluyorki acaba bilen varmi????

mehayciim bende dusuk gibi bisey yasadim gerci benim kisi kurtajdi :çok üzgünüm:ama ayni sey sayilir 30. gunde tik diye geldi adetim hemde normal seyrinde oldu yumurtladigimi biliyorum 6 ocak gibi falan yumurtlamistim satimda 23 aralikti a.sbakalim normalde bugun adet gormem gerekiyor ama daha tik yok :dance:korunmuyorumda hadi hayirlisi:sm_cool:

mehayciim bende dusuk gibi bisey yasadim gerci benim kisi kurtajdi :çok üzgünüm:ama ayni sey sayilir 30. gunde tik diye geldi adetim hemde normal seyrinde oldu yumurtladigimi biliyorum 6 ocak gibi falan yumurtlamistim satimda 23 aralikti a.sbakalim normalde bugun adet gormem gerekiyor ama daha tik yok :dance:korunmuyorumda hadi hayirlisi:sm_cool:

canim hadi insallah hamilesindir...yalniz kurtajda adet kanamasi dusuge gore daha once gelirmis sen ne zaman kurtaj olmustun tam olarak??benimde normalde adet dongum 28 gunde bir ama dusukten sonraki 38. gun ve hala bisey yok belki normaldir diyorum ama insallah bebek vardir....

valla canim doktor bana korun falan demedi son randevuya gittigimizde bende korunmadim insallah olmustur yaaa cok istiyorum valla!!!

Mehaycım yumurtlama günü tam belli olmayabilir.Normaldeki gibi 12.-16. günleri iyi değerlendirdiysen yada yumurtlaman geç oluyos 16. günden sonraki günleri.Hamile kalma ihtimalin var.Ben baya düşükle ilgili forum sayfası okudum.Benim adet 4 gün gecikti ilginç ağrılar da yaşayınca şüphelendim.Hala ben döllenme oldu ama tutunamadı diye avutuyorum kendimi.
Zaten adetliyken bile rahim içi hala 8mm çıktı.Drç adetten sonra 2-3 mm düşer.Baya kalınlaşmış bebek iyi tutunabilirdi olsaydı dedi.

canim benim kanamam 20 gun surdu ben o yuzden gecikmistir diye dusunuyorum...yani kanamanin 16. gunu kanamam hala vardi yumurtlama olmus olamaz!!sen en son asilama yaptirmistin degilmi canim ne zamandi???

selam mehay,
bende 14 arlıkta kürtaj oldum ve hala adet olmadım, oysa çok düzenlidir adetlerim 28 günde bir. araştırmalarıma göre endişe edecek bir şey yok 4-6 hafta içinde veya 45 gün içinde regl olabiliyormuş kürtaj olanlar.
sevgiler

Arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce 5 haftalık hamile iken sancı ve hafif kanama nedeniyle doktora gittim.Yaklaşık 12 saat kadar beklettiler daha sonra dr muayene etti ve bebeğin hiç gelişemediğini yüksek ihtimalle ilerde düşük olacağını söyledi.Bende bebeği aldırmak zorunda kaldım.kürtaj sonrasında leke şeklinde kanama oldu ve 3 gün sürdü.Biliyorum çok erken ama ben yenıden hamile kalmak istiyorum.Hemde çok.Ama yumurtlama günümü neye göre hesaplamalıyım bir sonrakı reglimimi beklemeliyim yada acele etmemeliyim bilmiyorum.Bu konuda fikri olan yardımcı olabılecek birileri varsa çok sevinirim

Astra Bende 1 Bebeğimi 7 Haftalikken Gelişmediği Için Kürtaj Oldum üç Ay Sonra 2. Bebeğime Hamile Kaldim Onuda Ayni Sebepten 8 Haftalikken Tekrar Kürtaj Oldum Düşük Sebeplerim Belli Değil Neden Oluyorsa Bebekler Beslenemiyormuş Bi Zamandan Sonra Senin Sebebi Bellimi Canim Araştir Bence Biraz Bekle Benim Yaşadiklarimi Sende Yaşama Arkadaşim

dusuk yapan arkadaslar dusuk sonrasi ilk regl ortalama olarak ne zaman olur???[/QU

selam bende kasımda biyolojik bir hamilelk geçirdim ve kasım 25de düşük yaptım ama kürtaj olmadım ve düşükten 36 gün geçti hala aded olmadım.korunmadımda inşallah bende hamileyimdir... acaba nezman beli olur hamile olduğum? lütfen bilenler varsa yardımcı olsun.

arkadaşlar biliyorsunuzki hamilelik oluştuğu zman kandaki hormonlarda yükseliyor.ve düşükten beli bir süre geçtükten sonra kandaki hormonlar düzeliyor.ben düşük yaptıktan 13 gün sonra hormonlarım düzeldi.yani düşükten sonra kan testinde hala hamile görünüyordum.ve kandaki hormonlar yüksekken yumurtlama olmuyor.ben kasım 25 de düşük yaptım ve yumurtlama ise aralık 20de oldu .

Back
X