dusuk sonrasi ilk regl ne zaman oldunuz??

dusuk sonrasi ilk regl'i ne zaman oldunuz?

• Ankete Katılan
    28
arkadaşlar biliyorsunuzki hamilelik oluştuğu zman kandaki hormonlarda yükseliyor.ve düşükten beli bir süre geçtükten sonra kandaki hormonlar düzeliyor.ben düşük yaptıktan 13 gün sonra hormonlarım düzeldi.yani düşükten sonra kan testinde hala hamile görünüyordum.ve kandaki hormonlar yüksekken yumurtlama olmuyor.ben kasım 25 de düşük yaptım ve yumurtlama ise aralık 20de oldu .

ben de 12 ağustosda düşük yaptım ve hala bete hcg değerlerm tam olark düşmedi.yani hala hamile gözküyrm.12 ağustosdan bu yana 2800 den 70e indi değerlrm.değerler yüksekken gebelk oluşmyor mu,blgsi olan yazsn lütfen.

kızlar bunu düşügün üstündenmi hesaplıyosunuz son aadet günündenmi benim kafam karıştı. bide ben hamileyken adet gördüm anlamadım 15 gün sonra düşürdüm hala bendede tık yok adetten hesaplarsam 45 gün düşükten hesaplarsam 28 gün oldu.

kızlar bunu düşügün üstündenmi hesaplıyosunuz son aadet günündenmi benim kafam karıştı. bide ben hamileyken adet gördüm anlamadım 15 gün sonra düşürdüm hala bendede tık yok adetten hesaplarsam 45 gün düşükten hesaplarsam 28 gün oldu.

Aynen bende onu merak ediyorum bilen varmı tam olarak nasıl hesaplanıyor

Aynen bende onu merak ediyorum bilen varmı tam olarak nasıl hesaplanıyor
canım ben düşük yatım ayın temmuzun 21 de tam bi ay sonra adet oldum tam 21 de bu arada 2 adetimde 35 gün sürdü şuan adetim yine düzene girdi 28 güne düştü ama benim 2 ci düşügüm ilk düşügümde normal adet olmuştum bilgine

Back
X