Düşük Sonrası kanama süresi

rumeli35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1
0
1
35
İYİ GÜNLER ARKADASLAR. 7 HAFTALIK İKEN KALP ATIŞI DUYULMADIĞI İÇİN İLAÇLA DÜŞÜK YAPILDI. BUGUN 38.GÜN KANAMA HALEN DEVAM EDİYOR. 1 HAFTA KAHVERENGİ AKINTILI GELDİ(KOKULU). 15 GÜN ÖNCE KONTROLE GİTTİĞİMDE DR.İÇERDE PARÇA KALMADIĞINI SÖYLEDİ.SİZCE BU KADAR UZUN SÜRERMİ ÇEVREMDEKİ YAŞAYANLAR 10- 15 GÜN SÜRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR.

slm bende yaptım 1 martda adet gormedım doktroum korunma dedı 15 gun yasak koydu bıttı zaten 15 gun sonra leke geldı 20 gun sonra bıttı nısan 6 sı hala adetım yok ıkı gun once kasık agrım oldu gelmedı tatlı yıyorum deli gibi adet olcam dedım olmadım beklemedyım hala ama regl olmadan hamle olma sansım varmı ılknde de belırtı olmadı sadece bel agrısı cektım

İYİ GÜNLER ARKADASLAR. 7 HAFTALIK İKEN KALP ATIŞI DUYULMADIĞI İÇİN İLAÇLA DÜŞÜK YAPILDI. BUGUN 38.GÜN KANAMA HALEN DEVAM EDİYOR. 1 HAFTA KAHVERENGİ AKINTILI GELDİ(KOKULU). 15 GÜN ÖNCE KONTROLE GİTTİĞİMDE DR.İÇERDE PARÇA KALMADIĞINI SÖYLEDİ.SİZCE BU KADAR UZUN SÜRERMİ ÇEVREMDEKİ YAŞAYANLAR 10- 15 GÜN SÜRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR.
düşügü hangi ilaçla yaptın yazar mısjn canım

slm bende yaptım 1 martda adet gormedım doktroum korunma dedı 15 gun yasak koydu bıttı zaten 15 gun sonra leke geldı 20 gun sonra bıttı nısan 6 sı hala adetım yok ıkı gun once kasık agrım oldu gelmedı tatlı yıyorum deli gibi adet olcam dedım olmadım beklemedyım hala ama regl olmadan hamle olma sansım varmı ılknde de belırtı olmadı sadece bel agrısı cektım
Ayni durumdayiz bende bir suphe duydum ama bilemiyorum

Ben düşük yaptığığımda 10 gün sürmüştü.

Belki ilaçla düşük yaptığın içindir , yinede emin olmak için bir başka doktora daha gözükebilirsin

8+4 te kalbi durdu bebeğimin, öncesinde hiç kanama lekelenme yada herhangi bir belirtim olmadı. 31 martta önce ilaç verildi 3 saat kadar bekledim sonra genel anestezi altında müdahale edildi. İlk 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi. Kontrolümde rahimde kan biriktiği ve kanamamın devam edeceğini söyledi doktorum. Bir haftayı geçtim hala yok normal adet gibi olacağım heralde diye bekliyorum

Back
X