13 Mart'ta 7. Haftamda düşük yaptım. Düşük kendiliğinden tamamlandı. Müdahaleye gerek kalmadı. Son 4-5 gündür ara ara adet sancısı gibi kasık ağrıları yaşıyorum ancak olmuyorum. Bu ağrılar normal midir? Bir problem olabilir mi diye endişeleniyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
13 Mart'ta 7. Haftamda düşük yaptım. Düşük kendiliğinden tamamlandı. Müdahaleye gerek kalmadı. Son 4-5 gündür ara ara adet sancısı gibi kasık ağrıları yaşıyorum ancak olmuyorum. Bu ağrılar normal midir? Bir problem olabilir mi diye endişeleniyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Maalesef oluyor. Ara ara ağrımalar ya da leke gelmesi olabilir. Doktor yaklaşık bir hafta sonra kontrole çağırması gerekiyor. Vajinal muayene ile bakıyor birşey yoktur ancak Allah korusun birşey varsa da bulunur.
Maalesef oluyor. Ara ara ağrımalar ya da leke gelmesi olabilir. Doktor yaklaşık bir hafta sonra kontrole çağırması gerekiyor. Vajinal muayene ile bakıyor birşey yoktur ancak Allah korusun birşey varsa da bulunur.
24 ocakta yaptim ben 28 gun sonra hasta oldum。iyi dedim normale donuyo reglin ardindan 20 gun sonra 2 saat suren pempe akinti yerlesme kanamasi diye umutlandirdi nnegatif simdide hemenhemen hergun azcik leke geliyo bende bunu anlayamadim ama dediginiz gibi 1 ayda duzelme olmuyo endiselenme hic dr yok dediyse temizdir toparlarsin en kisa zzamand ins
Slm. Bende çarşamba günü düşük yaptım çok fena kan geldi 2 gün çok geldi bugün kesildi. Yarın doktorda randevum var insaa9icinde parçalar kalmamıştır allahım en yakın zamanda sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin bu benim 2. Düşüğüm çok üzüldüm ama Allah verdi Allah aldı..