• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Sonrası Sütün İnmesi

Hicret2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
31
7
86
31
Merhaba hanımlar. Kardeşim 3 gün önce 20 haftalık bebeğini rahim perdesi (uterin septum) olması sebebiyle erken doğum yaptı. Çok küçük olduğu için bebeği yaşamadı. Bugün sütü inmiş,göğüsleri şişmiş. Ne yapması lazım? sağsa artar sütü sağmasa sızı yapmaz mı? Sütün kesilmesi için ilaç filan var mı?

Rahimde perde olduğunu 20 haftaya kadar anlamamışlar mı:KK64:çok çok geçmiş olsun. Göğüslerin sımsıkı sarılıp ilaç önerildiğini biliyorum ama ancak doktor söyleyebilir tabi

Bende 20haftalık bebegimi kaybettim. Ölü doğum yaptım. Ve 3gün boyunca aşırı bir sancı vardı göğüslerimde.sütum akıyordu malesef. Doktor ilaç verdi ama ben icmemistim. Sıkmayın zamanla durur. Hormonlar eski değerlere düşünce süt de kesilir.

Çok geçmiş olsun bende 5aylık bebeğimi kaybettim 1haftaya yakın el değmedi göğsüme şişti kolumu dahi hareket ettirsem ağrı ağlatacak cinstendi. Sağmayın sakın devamı gelir kardeşimiz daha kötü olur. Doktor banada hap verdi ama kullanmadm. Taze nane yapragını göğsüme koyduk 3 4 parça. Azaldı daha sonra annem ıslak havlu bezi sürdü pansuman yapar gibi irkiliyo insan acıdı ama sonrasın da sütüm kesildi. Bende çevremden yaşayanlardan duydum bunları öyle yaptım faydasını gördüm

Çok geçmiş olsun bende 5aylık bebeğimi kaybettim 1haftaya yakın el değmedi göğsüme şişti kolumu dahi hareket ettirsem ağrı ağlatacak cinstendi. Sağmayın sakın devamı gelir kardeşimiz daha kötü olur. Doktor banada hap verdi ama kullanmadm. Taze nane yapragını göğsüme koyduk 3 4 parça. Azaldı daha sonra annem ıslak havlu bezi sürdü pansuman yapar gibi irkiliyo insan acıdı ama sonrasın da sütüm kesildi. Bende çevremden yaşayanlardan duydum bunları öyle yaptım faydasını gördüm

Çok geçmiş olsun. Sağmasın . Sandıkça arkası gelir. Göğüs pedi koyun. Kurur o Bi haftaya :(

Rahimde perde olduğunu 20 haftaya kadar anlamamışlar mı:KK64:çok çok geçmiş olsun. Göğüslerin sımsıkı sarılıp ilaç önerildiğini biliyorum ama ancak doktor söyleyebilir tabi
Evet anlaşılmamış doğumdan sonra doktor anlamış. Bir de kafama takılan bebeği canlı doğdu acaba doğum engellenemez miydi? Gerçi doğum esnasında önce bebeğin eşi gelmiş sonra kendisi. İnsan daha çok üzülüyor kardeşim doğuma kadar sürekli hissediyordum hareketlerini dedi.

Back
X