Dusuk sonrasi test

Memeli Mestan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
3.453
8.209
158
Kizlar selam uzun bir aradan sonra geldim yeniden.Ocak ayinda dusuk yaptim ve bu ay da yine dusuk yaptigim gebeligimdeki gibi mide yanmasi yasadim yine istahsizlik basladi manasizca tiksinme sicaktandir diye dusunuyorum daha 8 gun var ama son iki aydir zamaninda gelmedi zaten evde 1 tane gebelik testi vardi yaptim ekteki gibi cikti belki kafama taktim diye goruyor olabilirim sizlerinde fikrini almak istedim sizde isaretledigim yerde ince bir cizgi goruyor musunuz🙄

Eklentiler

• IMG_8458.webp
    IMG_8458.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın sade halini atar misin böyle belli olmuyor hem geceden beri varsa koyulasmistir

Günaydın sade halini atar misin böyle belli olmuyor hem geceden beri varsa koyulasmistir
gunaydin muyittinimm isyerindeyim tatlim aksam atayim testin fotografini bugun yine yaparim durmam ben 😂 kirmizilari gorene kadar acaba derim test yaparim ondan sonrada buda mi gol degil der totomu yayar yatarim 😂😂

gunaydin muyittinimm isyerindeyim tatlim aksam atayim testin fotografini bugun yine yaparim durmam ben 😂 kirmizilari gorene kadar acaba derim test yaparim ondan sonrada buda mi gol degil der totomu yayar yatarim 😂😂
Allah esirgesin beeee inşallah hayırlısıyla olur sıkma canını moral önemli 🥰😘😘 naptin

Elimde kalan son testi 6 gun kala yaptim hayali yine cizgi cikti fotografta belli oluyo mu bilmiyorum ama oynadim anlasilabilecek maksimum sekilde siz goruyo musunuz🙄

Eklentiler

• IMG_8478.webp
    IMG_8478.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 30
Back
X