N nurkosga Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2024 21 3 6 28 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurkosga #1 Düşük sonrasi vücut ne zaman normal ayarlarına ulaşabilir. Dusuk sonrası lohusalik diye bir şey var mıdır. Ve ödem ne zaman atılır
Düşük sonrasi vücut ne zaman normal ayarlarına ulaşabilir. Dusuk sonrası lohusalik diye bir şey var mıdır. Ve ödem ne zaman atılır
Y yesmakarna Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2022 288 155 53 31 29 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nurkosga #2 nurkosga .!.: Düşük sonrasi vücut ne zaman normal ayarlarına ulaşabilir. Dusuk sonrası lohusalik diye bir şey var mıdır. Ve ödem ne zaman atılır Genişletmek için tıkla... Bu biraz düşüğün haftasına bağlı aslında. Mesela ben 6 haftalık düşük yapmıştım hemen 1 ay içinde normale döndü herşey. Hiç bekle korun bile demedi doktorum normal devam ettim. Ama daha büyük haftalarda belki daha uzun sürüyordur toparlanma…
nurkosga .!.: Düşük sonrasi vücut ne zaman normal ayarlarına ulaşabilir. Dusuk sonrası lohusalik diye bir şey var mıdır. Ve ödem ne zaman atılır Genişletmek için tıkla... Bu biraz düşüğün haftasına bağlı aslında. Mesela ben 6 haftalık düşük yapmıştım hemen 1 ay içinde normale döndü herşey. Hiç bekle korun bile demedi doktorum normal devam ettim. Ama daha büyük haftalarda belki daha uzun sürüyordur toparlanma…