- 6 Eylül 2016
- 244
- 102
- 18
Amin inşallah.evet hemen peşinden hamile kaldım.kanama bittikten 3 4 gün sonra ip gibi akışkan sıvı geldi yumurtlama olduğunu anladım.ilişkiye girdik tuttu çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.aminHemen mi hamile kaldın canım yoksa beklediniz mi bi süre böyle haberler almak sevindirici :) allah kucagina sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin
Amin canim amin en azindan hamile kalabiliyoruz bu da umutlu bisey bakalim şu dönemi atlatalim da yarin yine kan vericemAmin inşallah.evet hemen peşinden hamile kaldım.kanama bittikten 3 4 gün sonra ip gibi akışkan sıvı geldi yumurtlama olduğunu anladım.ilişkiye girdik tuttu çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.amin
Tabiki. Betahcg sıfırlansın o önemli.Amin canim amin en azindan hamile kalabiliyoruz bu da umutlu bisey bakalim şu dönemi atlatalim da yarin yine kan vericem
Evet bize de öyle soylendi dedigin gibi bende en azindan bi kere regl olup ondan sonra denemeyi düşünüyoruz ya cok mu sabirsizlanoyoruz acaba bilemedim ama gercekten cok istiyorum allahim herkese nasip etsin hayirli saglikli şekildeMerhaba canim doktor bana 2-3 ay sonra yeniden deniyebilirsiniz dedi bende cok.istiyorum insallah nasip olur en azından bi kere regl olduktan sonra denicez sanırım
Beklemeyinn hemen peşinden oluyor. Fırsat olabilir kaçırmayın.Evet bize de öyle soylendi dedigin gibi bende en azindan bi kere regl olup ondan sonra denemeyi düşünüyoruz ya cok mu sabirsizlanoyoruz acaba bilemedim ama gercekten cok istiyorum allahim herkese nasip etsin hayirli saglikli şekilde
Bende oyle bi durum olmuyo canım ama tesadufte olabilir
Canim simdi geldim doktordan metiler diye bi ilac verdi icimdeki parcalarin temizlenmesine yardimci olcakmis rahim daha kalin görünüyo dedi kanamalarim artabilirmis bide tardyferon diye bi kan hapi verdi kansizlik icinHangi ilaçları verdi doktor sana canım
Insallah canim bende simdi doktordan geldim daha parcalar varmış icerde temizlenmesi icin ilac yazdi hayirlisiyla sagliklisi nasip olur insallahUzun sürmesi normal kızlar bnmki ilk düştüğümde bir hafta sürmüştü ikincide 16 gün sürdü hatta değişik kıvamlar alıyor jel gibi oluyo sonlara doğru bunların olması normal inşanlah tekrar hamile kalırsınız merak etmeyin olur inşanlah bn tedaviyle hamile kalırdım üçüncü gebeliğim düşükten 2 ay Sonra kendiliğinden oldu şükür dua edin rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder inşanlah
Canim en azindan bi adet donemini beklemeli sanırım tekrardan ayni şeyleri yaşamamak icin tabi nasip bu ne zaman olacagi belli olmazHappymoon123Böyle soyleyince insan cok hevesleniyor ama enfeksiyon riski olabilirmis ve boş gebelik tekrarlayabilir dedi doktor bende ondan cok korkuyorum bi de zaten yumurta geliştirici kullaniyodum yani duzenli adete girmiyodum klomen kullanmistim yumurtalarimi gelistirsin diye o ay gelistirmemisti ama o ay hamile kaldim tabi sonu husran ama...
Aynen bilmiyorum rabbim en hayirlisini nasip etsin insallah bu arada benimde kanamam bugün kesildi sanki seffaf bi akinti gördüm sadece bi de benden hic parca kan falan gelmediCanim en azindan bi adet donemini beklemeli sanırım tekrardan ayni şeyleri yaşamamak icin tabi nasip bu ne zaman olacagi belli olmaz
Doktor antibiyotik vermişti bana da kanama bitene kadar ilşki yok denize havuza girme demişti ama ilişki için bize bekleyin demedi.kimyasal gebelik basit bi olay rahmin kendini toplamasına gerek yok dedi.doktordan doktora değişiyor demkki.benim de sorunlarım vardı.fsh yüksekliği adet azalması prolaktin yüksekliği .Happymoon123Böyle soyleyince insan cok hevesleniyor ama enfeksiyon riski olabilirmis ve boş gebelik tekrarlayabilir dedi doktor bende ondan cok korkuyorum bi de zaten yumurta geliştirici kullaniyodum yani duzenli adete girmiyodum klomen kullanmistim yumurtalarimi gelistirsin diye o ay gelistirmemisti ama o ay hamile kaldim tabi sonu husran ama...
Canim benden ara ara hep parca düşüyorAynen bilmiyorum rabbim en hayirlisini nasip etsin insallah bu arada benimde kanamam bugün kesildi sanki seffaf bi akinti gördüm sadece bi de benden hic parca kan falan gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?