E
emek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emek
-
merhaba canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 1 hafta önce 8 haftalık bebegimin kalbi durdu.moralim hala bozuk aglıyordum ki mesajını okudum.üzülme kendini harap etme.herşeyde bir hayır vardır.o nedenle ben çok yıprandım bu 2 defa aynı oldu.psikolojim çok bozuk.etrafıma verebilecek gülücügüm bile kalmadı gibi.ama senin 2 hamileliginin iyi olacagını biliyorum.ve allahtan bir daha kötü olaylar yaşamamanı diliyorumkızlar bugün boş gebelik sonucu kürtaj oldum.hayatımın en kötü 2 gününü yaşadım dünden beri.moralim çok bozuk.kendimi çok değersiz ,beceriksiz hissediyorum.ama biliyorum ki benim elimde olan bişey değildi.alanda verende O.yinede ikilem yaşıyorum.canım çok sıkkın.
teşekkürler arkadaşlar.sanki bunlar hep başkalarının başına gelirmişde beni hiç bulmaz gibi düşünürdüm.yani hiçbişeyden emin olamıyoruz.hiçbişeye gücüm yetmiyor ve sadece acizliğimi anlıyorum.dün kürtaj olmadan önce küçücük bir bebek gördüm ve çok kıskandım.kıskançlığımdan dolayı utandım ama ... ya bunlar ne zaman geçer ya .
kızlar bugün boş gebelik sonucu kürtaj oldum.hayatımın en kötü 2 gününü yaşadım dünden beri.moralim çok bozuk.kendimi çok değersiz ,beceriksiz hissediyorum.ama biliyorum ki benim elimde olan bişey değildi.alanda verende O.yinede ikilem yaşıyorum.canım çok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?