Dusuk sonrasi

Sakura07

Bana Allah yeter....
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
361
210
Hocam merhaba 5 haftalik gebe iken kese arkasin kanama olmasi ve bu kanamanin buyuyup durmamasi nedeniyle dusuk yaptim.
Bu kanama ne sebeple olur?
Tekrar denemeden once ne gibi tetkik ve onlemler almak gereklidir..
Bilgileriniz icin simdiden tesekkur ederim. İyi gunler

Hocam merhaba 5 haftalik gebe iken kese arkasin kanama olmasi ve bu kanamanin buyuyup durmamasi nedeniyle dusuk yaptim.
Bu kanama ne sebeple olur?
Tekrar denemeden once ne gibi tetkik ve onlemler almak gereklidir..
Bilgileriniz icin simdiden tesekkur ederim. İyi gunler
Merhabalar : ilk 3 ayda gerceklesen tek bır düşük varlıgında düşük nedenıne yonelık detaylı bır arastırma onerılmıyor ancak ılk trımester ( ılk 3 ay) gebelık kayıplarından %75-80 oranda embrıoya aıt kromozomla bozukluklar (trızomıler )sorumlu tutulmakta. Ve akabındekı gebelıkte cogu tekrar etmemekte .ancak 2 veya daha fazla gebelık kaybı var ıse
Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, rahım-tup fılmı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.

Daha fazla bılgı ıcın adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

X