Düşük Sonrası...

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlar merhaba.. Bisey danışmak istiyorum sizlere.. Daha oncede yazıyordm takip eden hatirlar. Dusuk yapali bu ayin 12sinde 1 ay olcak. Bu arada kurtajsiz dusuk oldu adet gibi sadece 1 hafta kanamam surdu ve bitti. Korunuyorduk fakat 2 kere kaza oldu maalesef :olamaz: acaba tekrar hamile kalirmiyim tekrar aynı seyin olmasindan korkuyorum dusuk sonrasi hemen hamile kalan varmi? Aslinda 1 kere adet kanamasndan sonrasini bekliyordum ama oldu bikere:KK35:

Can'ım düşükten sonra hamile kalan çok kişi var. Düşük yaptın diye bundan sonra hep düşük yapacaksın diye bişey yok. Hatta benim Bi arkadaşım Bi düşük Bi Bebek Bi düşük Bi Bebek 3 çocuğu 3 düştüğü var

Can'ım düşükten sonra hamile kalan çok kişi var. Düşük yaptın diye bundan sonra hep düşük yapacaksın diye bişey yok. Hatta benim Bi arkadaşım Bi düşük Bi Bebek Bi düşük Bi Bebek 3 çocuğu 3 düştüğü var
Anladım canım dua ediyorum zaten hep eğer tekrar hamileysemde rabbim aynı seyleri yaşatmasın..

Ne düşünürsen kafandan ne sana korku verirse gelir seni bulur. Olmayacak inşlh sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Hep böyle düşün

Ne düşünürsen kafandan ne sana korku verirse gelir seni bulur. Olmayacak inşlh sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Hep böyle düşün
Ben kurtajdan cok korkardim bebegimin 9 haftada kalbi durdu kurtaj oldum alttan muayeneden cok korkardim perşembe günü onuda oldum cati muayenesinden cok korkardim cumada onu oldum rahim filmini hayatta cektirmem diyodum korkudan simdi onun icin gün sayiyorum daha bundan sonra hic biseyden korkmicam neyden korktuysam basima geldi

Ben kurtajdan cok korkardim bebegimin 9 haftada kalbi durdu kurtaj oldum alttan muayeneden cok korkardim perşembe günü onuda oldum cati muayenesinden cok korkardim cumada onu oldum rahim filmini hayatta cektirmem diyodum korkudan simdi onun icin gün sayiyorum daha bundan sonra hic biseyden korkmicam neyden korktuysam basima geldi
Zaten hep oyle oluyo neyden korkarsan o basina gelirmis ama insan engel olamiyor iste rabbim seninde yardimcin olsun canim

Back
X