Kac cikti acaba benim de 14 haziran da yapildi asilamam. Yikama sonrasi 3 milyon cikti esimin degeri biraz dusuk dedi dr. Sonucu bekliyorum3 senelik evliyim. 1.5 senedir çocuk istiyoruz. Bugün ilk kez aşılama yaptırdım. Eşimin sperm değerleri biraz düşük çıktı. Sonuç için sabırlanıyorum. Bu şekilde ilk aşılaması tutan var mıdır acaba ?
Kac cikti acaba benim de 14 haziran da yapildi asilamam. Yikama sonrasi 3 milyon cikti esimin degeri biraz dusuk dedi dr. Sonucu bekliyorum
Kac cikti acaba benim de 14 haziran da yapildi asilamam. Yikama sonrasi 3 milyon cikti esimin degeri biraz dusuk dedi dr.
Kac cikti acaba benim de 14 haziran da yapildi asilamam. Yikama sonrasi 3 milyon cikti esimin degeri biraz dusuk dedi dr. Sonucu
Siz hangi ilaçları kullandınız? Kaç gün sonra test yapacaksınız ?Kac cikti acaba benim de 14 haziran da yapildi asilamam. Yikama sonrasi 3 milyon cikti esimin degeri biraz dusuk dedi dr. Sonucu bekliyorum
Klomen kullandim 1 yumurtam olustu. 1 hafta sonra test yapicam hicbir belirtim yok pek umutlu degilim acikcasi siz?Siz hangi ilaçları kullandınız? Kaç gün sonra test yapacaksınız ?
3 milyon toplam hareket %80 cikti doktor biraz dusuk ifadesi kullandi ama sizinki ile kiyaslayinca farkediyorum ki epey dusukYıkama sonrası konsantrasyon 13 milyon. Toplam hareket %72 (ileri hızlı+ileri yavaş)
Ben gonal-f kullandım. Ama daha önce 4 ay klomenle doğal yoldan hamile kalmayı denedim olmadı. Bende çok keyifsizim. Allah isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum sürekli. İnanın kimseyle konuşacak durumda değilim moral olarak. Az önce üye oldum. Burada beni anlayan daha çok kişi olacağını düşünerek.Klomen kullandim 1 yumurtam olustu. 1 hafta sonra test yapicam hicbir belirtim yok pek umutlu degilim acikcasi siz?
Bu işler nasip işi. Moral bozmak yok. Benim tutmaz sizin tutar. Hiç belli olmaz bu işler. Umarım ikimizde pozitif sonuç alırız.3 milyon toplam hareket %80 cikti doktor biraz dusuk ifadesi kullandi ama sizinki ile kiyaslayinca farkediyorum ki epey dusuk
Ben de kimse ile konusmuyorum bu siteden yasayanlarla konusmak iyi geliyor sadece. Evet nasip insallah hayırlı saglikli evlatlar versin Rabbim bizlereBu işler nasip işi. Moral bozmak yok. Benim tutmaz sizin tutar. Hiç belli olmaz bu işler. Umarım ikimizde pozitif sonuç alırız.
Kac yumjrta olustuBu işler nasip işi. Moral bozmak yok. Benim tutmaz sizin tutar. Hiç belli olmaz bu işler. Umarım ikimizde pozitif sonuç alırız.
Amin inşallahBen de kimse ile konusmuyorum bu siteden yasayanlarla konusmak iyi geliyor sadece. Evet nasip insallah hayırlı saglikli evlatlar versin Rabbim bizlere
Doktor bana şu kadar yumurtan oldu demedi. Açıkçası bende heyecandan hep sormayı unuttum.Kac yumjrta olustu
Bende aşılama yaptıracaktım vazgectık. Gonalf kullandımm persembe catlatma iğnesi vuruldumDoktor bana şu kadar yumurtan oldu demedi. Açıkçası bende heyecandan hep sormayı unuttum.
Bende perşembe vurundum çatlatma iğnesini. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Aşılamadan neden vazgeçtiniz ?Bende aşılama yaptıracaktım vazgectık. Gonalf kullandımm persembe catlatma iğnesi vuruldum
1senedır 24yaşındayım hıc korunmadık olmuyor sorunumuz yok. Dogal yolla beklememız önerılıyor ama beklemek ıstemıyoruuz… yani son dk karar degıstırdık perhiz süresi falan var ya o olmuyordu vazgectık tutmazsa aşılama denicezBende perşembe vurundum çatlatma iğnesini. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz? Aşılamadan neden vazgeçtiniz ?
1senedır 24yaşındayım hıc korunmadık olmuyor sorunumuz yok. Dogal yolla beklememız önerılıyor ama beklemek ıstemıyoruuz… yani son dk karar degıstırdık perhiz süresi falan var ya o olmuyordu vazgectık tutmazsa aşılama d
İkinizde de sorun yoksa şuan aşılama ile aynı şey olmuş aslında. Yumurta çoğaltıp olasılığı artırmış oluyorsunuz. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Ben geçen ay rahim filmi çektirdim. Aşılamayı es geçmek istemedim bu süreçte.1senedır 24yaşındayım hıc korunmadık olmuyor sorunumuz yok. Dogal yolla beklememız önerılıyor ama beklemek ıstemıyoruuz… yani son dk karar degıstırdık perhiz süresi falan var ya o olmuyordu vazgectık tutmazsa aşılama denicez
Ben en başta çekildim onu çok şükür oda iyi. Ama olmayınca olmuyor rabbim bilir ne zaman vereceğini. Uzulme yani stres cook etkılıyor.. evet yumurta arttırdık ama yumurtamda oluyor pcos degılım kılo aldım sanırım ondan sadece ben öyle düşünüyorumİkinizde de sorun yoksa şuan aşılama ile aynı şey olmuş aslında. Yumurta çoğaltıp olasılığı artırmış oluyorsunuz. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Ben geçen ay rahim filmi çektirdim. Aşılamayı es geçmek istemedim bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?