Düşük Tansiyon

merve174839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
64
-1
1
31
Merhabalar, tansiyonum 9-5 , 10-6 falan geliyor küçük tansiyonum düşük çıkıyor , magnezyum takviyesi kullanıyorum 1 aydır başka bir sebepten dolayı sizce magnezyum ilacı tansiyon düşürür mü bu kadar ?

Bı rahatsizligim olmadı iki gündür ölçtüm ve 9-5 ,9-6 ,10-6 çıktı degerlerim korktum dolayısıyla magnezyum ilacı kullanıyorum o düşürmüş olabilirmi diye düşündüm

Normaliniz budur herkesin tansiyonu 12/8 değildir benimde tansiyonum sizin gibidir hep magnezyum tansiyon düşürmez

Merhabalar, tansiyonum 9-5 , 10-6 falan geliyor küçük tansiyonum düşük çıkıyor , magnezyum takviyesi kullanıyorum 1 aydır başka bir sebepten dolayı sizce magnezyum ilacı tansiyon düşürür mü bu kadar ?
Bende 2 gün önce akşam uyumadan önce magnzeyum full complex içtim ertesi gün tansiyonum 9.5 ama bi düzeldi bi düştü akşama kadar sersemledim keza bugünde tansiyonum düşük. Bir ara yine magnezyum içtiğimin ertesi günü böyle olmuştum bende merak ediyorum acaba magnzeyum tansiyon düşürğr mğ

Merhaba magnezyum tansiyonu dusurebiliyor bazı bunyelerde diye biliyorum.eger sende baş dönmesi yorulma gibi belirti varsa doktoruna danis

Bende 2 gün önce akşam uyumadan önce magnzeyum full complex içtim ertesi gün tansiyonum 9.5 ama bi düzeldi bi düştü akşama kadar sersemledim keza bugünde tansiyonum düşük. Bir ara yine magnezyum içtiğimin ertesi günü böyle olmuştum bende merak ediyorum acaba magnzeyum tansiyon düşürğr mğ
Evet evet magnezyum küçük tansiyonu düşürüyor ben dikkat etmiştim magnezyum kullanırken düşürdüğünü farkettim birakincada duzeldi

Back
X