Dusuk te oksapar kullanimi

Seda feyza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
190
64
98
31
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır düşük tehdidi ile yatıyorum yattığım halde kanama alanım büyüyor kan sulandiricinigne vurunuyorum onunla ilgisi olabilir mi acaba bilgisi olan var mi

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır düşük tehdidi ile yatıyorum yattığım halde kanama alanım büyüyor kan sulandiricinigne vurunuyorum onunla ilgisi olabilir mi acaba bilgisi olan var mi
Merhaba bana kanama olunca doktorum dırekt kestırdı kan sulandırıcıyı

Merhaba bana kanama olunca doktorum dırekt kestırdı kan sulandırıcıyı
Benimde nedense kanamam başlayınca verdiler ikinci bebeğinin kalbi durdu diye mi bilmiyorum ama geçen hafta çok yoğun kanama ile gittim verdiler hemen

Çok ılgınç ben 2 doktora da gıttım ıkısıde kullanma kanamayı artttırır dedı ben suan kullanmıyorum kahverengı lekeye döndü
Benimde nedense kanamam başlayınca verdiler ikinci bebeğinin kalbi durdu diye mi bilmiyorum ama geçen hafta çok yoğun kanama ile gittim verdiler hemen

Bana da
Çok ılgınç ben 2 doktora da gıttım ıkısıde kullanma kanamayı artttırır dedı ben suan kullanmıyorum kahverengı lekeye döndü
Hem özel hem devlet verdi onun bi zararı olmaz dedi ama yoğun bakım hemşiresi tanıdığım var kanama alanım varken neden kan sulandırıcı verdiler sana anlamadım dedi

Salı günü docente randevum var onada danışacağım gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…