Düşük tedavisi

Rahim filmi falan çektiler mi
Çekmediler ama kürtaja girerken doktoruma rahimle alakalı bi sıkıntı olabilir mi dedim onla alakası yok dedi ben yinede çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum 1 tane oğlum var hiç bi sıkıntı çekmedim sonradan 3 tane düşük yaptım 10 haftalık kalbi duruyo

Belki vardır bi sıkıntı çektirin siz yine de. Var zaten bir oğlunuz sıkıntı yapmayın. Oluyor böyle şeyler.
Ama ihmal etmeyin filmi gerekirse başka doktora gidin.

Kalbi duruyorsa muhtemelen pihti sorunudur

Evet genetiğe yolladık sonuç çıksın
Belki vardır bi sıkıntı çektirin siz yine de. Var zaten bir oğlunuz sıkıntı yapmayın. Oluyor böyle şeyler.
Ama ihmal etmeyin filmi gerekirse başka doktora gidin.
hemen başka doktora göstericem

Evet genetiğe yolladık sonuç çıksın

hemen başka doktora göstericem
Merhaba genetik sonucunuz çıktı mı acaba, ben de doğal yokla hamile kalıyorum ama sekizinci haftayı geçemiyoruz kalp atışı duruyor ya da kalp atışı oluşmuyor. Şimdi wes testi yaptırdık. Umarım inşallah sizin sıkıntınız çözülmüştür bana da bi ışık olursunuz

Kızlar sürekli düşük yapıp nasıl bi tedavi uyguladınız
Bende de aynı sorun var yaa artık ne yapacağımı şaşırdım mol gebelik yani hastalıklı gebelik yaşadım ondan sonra aslında vücudumu dinledirdim 9 ay kadar sonra tekrar denedik denememizin iki ayindami tam hatırlamıyorum ama tuttu oda kimyasal oldu düştü değerim 1200 kadar çıkmıştı sonrasindada yine dinlendirecektim ama bı doktor gittim hani devlette ama iyi bir doktor mus hayır dedi korunacak bir durum yok dedi devam et ama bu böyle nasıl olcak bilmiyorum

Benim bir tanidigimda üc düşük yapıp sonrasindada peş peşe hamile kalmış üst üste bilemiyorum size doktor ne diyor benimde doktor kan pıhtılaşma üç genimde varmış yatkınlık falan varmış bilemiyorum ya artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…