• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik başında huzursuz bacak sendromu

mrvtsogl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
20
24
3
30
gebeliğin başındayım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım duphaston ve progestan dex iğne kullanıyorum ve geceleri uyuyamıyorum çünkü sürekli sol bacağımda huzursuzluk var hareket ettirmeyince aşırı rahatsız ediyor bunun hormon takviyesi ile alakası var mı yaşayanınız var mı?

Bende tüp bebekle hamile kaldım oğlum 3 yaşına girecek hayatımda ilk kez hamileliğin son aylarında tanıştım bu sendrom ile ve zor geçmişti, şuan doğal yoldan ikinciye hamileyim ve 5. Ayından beri tekrar başladı, son aylara gittikçe artacak doğumdan sonra bitecek inşallah diğerinde olduğu gibi. Hormonal bir durum bence.

Bende tüp bebekle hamile kaldım oğlum 3 yaşına girecek hayatımda ilk kez hamileliğin son aylarında tanıştım bu sendrom ile ve zor geçmişti, şuan doğal yoldan ikinciye hamileyim ve 5. Ayından beri tekrar başladı, son aylara gittikçe artacak doğumdan sonra bitecek inşallah diğerinde olduğu gibi. Hormonal bir durum bence.
Umarım hormonaldir dediğiniz gibi umarım geçer 😥

Back
X