düşük tehdidi varmis

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
6 haftalık hamileyim cumartesi gece kanamam oldu acile gittik bi gece yatis yaptılar serum felan takildi sonuç ise düşük tehdidi var dediler cok korkuyorum

Kanaman yogun mu? Kesilmeye basladi mi
korkma yapacak bisey yok. Ben de ayni seyleri yasadim. 7. Haftamda ve 13. Haftamda
merak etme Rabbim onun yasamasini isterse ne olursa olsun yasiyor. Biz oyle boyle 24. Haftaya geldik. Benim ikiz ustelik.
Bol bol dua et. Elini karnina koy ayetel kursi oku.
Eger bebekte bir kromozomal bozukluk filan varsa Allah korusun atiyorum organlarindan gozunden vs. Biri olusmamissa dusebiliyormus. Vucut onu atiyormus. Simdi kanaman azaliyorsa korkma bir gun bisey degil gunlerce hastanede kalanlari biliyorum. Bir arkadasim da 9 ay boyunca yogun kanama gormus. Simdi 10 yasinda saglikli bir oglu var. Bunlar bana umutoldu. Sen de korkup minigini uzme. Bu durumlar stresten de olur.

Progestan diye bir hap verdi kanamam azaldi ve rengi koyulasti. İnşallah hic bir şey olmaz. Rabbim sizi de bebeklerinize saglikli bi şekilde kavustursun inşallah. Cok tesekkur ederim.

Progestan diye bir hap verdi kanamam azaldi ve rengi koyulasti. İnşallah hic bir şey olmaz. Rabbim sizi de bebeklerinize saglikli bi şekilde kavustursun inşallah. Cok tesekkur ederim.
kahverengiye donduyse zaten korma. Hadi gecmis olsun. Sagsaglim saglikla kucagina da almayi nasib etsin Rabbim
hepimize ins. :)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacaktı. Ben yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. Kürtaj olmadım. Düşükten tam bir ay sonra ilk adetimi oldum. Adetten önce göğüslerim çok şişti sertleşti sonra düzeldi. Şimdi ikinci adetime 20 gün var fakat göğüslerim tekrar şişti hassaslaştı dokunamıyorum, karnımda şişlik var ve ara ara sağ tarafımdan kemik batması gibi hafif bir sızı oluyor. Düşük yapmadan kaynaklanır mı tüm bunlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, resmen bunalıma girdim bu durum yüzünden

Cok geçmiş olsun. Bilgim olsa cevaplamak isterdim ama ben de bu durumlarla yeni karsilasiyorum inşallah herhangi bir sorun yoktur.

Cok geçmiş olsun. Bilgim olsa cevaplamak isterdim ama ben de bu durumlarla yeni karsilasiyorum inşallah herhangi bir sorun yoktur.
Çok sağol canım. Çok bunaldım aşırı stres yaptım bu konuda. Sen de mi düşük yaptın canım? Çok zor bir durum insanın herşeyi alt üst oluyor

Çok sağol canım. Çok bunaldım aşırı stres yaptım bu konuda. Sen de mi düşük yaptın canım? Çok zor bir durum insanın herşeyi alt üst oluyor
Allah'a şükür düşük yapmadim ama düşük tehdidi var dediler. Yatiyorum o yüzden. Ama cok korkuyorum strese girdim bende iste

neden küretaj yaptırmadın ?

Allah'a şükür düşük yapmadim ama düşük tehdidi var dediler. Yatiyorum o yüzden. Ama cok korkuyorum strese girdim bendeiste
Stres yapmamaya çalış canım. Stres senin en büyük düşmanın. Rabbim inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…