- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
6 haftalık hamileyim cumartesi gece kanamam oldu acile gittik bi gece yatis yaptılar serum felan takildi sonuç ise
düşük tehdidi var dediler cok korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan diye bir hap verdi kanamam azaldi ve rengi koyulasti. İnşallah hic bir şey olmaz. Rabbim sizi de bebeklerinize saglikli bi şekilde kavustursun inşallah. Cok tesekkur ederim.Kanaman yogun mu? Kesilmeye basladi mi
korkma yapacak bisey yok. Ben de ayni seyleri yasadim. 7. Haftamda ve 13. Haftamda
merak etme Rabbim onun yasamasini isterse ne olursa olsun yasiyor. Biz oyle boyle 24. Haftaya geldik. Benim ikiz ustelik.
Bol bol dua et. Elini karnina koy ayetel kursi oku.
Eger bebekte bir kromozomal bozukluk filan varsa Allah korusun atiyorum organlarindan gozunden vs. Biri olusmamissa dusebiliyormus. Vucut onu atiyormus. Simdi kanaman azaliyorsa korkma bir gun bisey degil gunlerce hastanede kalanlari biliyorum. Bir arkadasim da 9 ay boyunca yogun kanama gormus. Simdi 10 yasinda saglikli bir oglu var. Bunlar bana umutoldu. Sen de korkup minigini uzme. Bu durumlar stresten de olur.
kahverengiye donduyse zaten korma. Hadi gecmis olsun. Sagsaglim saglikla kucagina da almayi nasib etsin RabbimProgestan diye bir hap verdi kanamam azaldi ve rengi koyulasti. İnşallah hic bir şey olmaz. Rabbim sizi de bebeklerinize saglikli bi şekilde kavustursun inşallah. Cok tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim. İçim rahatladi saolunkahverengiye donduyse zaten korma. Hadi gecmis olsun. Sagsaglim saglikla kucagina da almayi nasib etsin Rabbim
hepimize ins. :)
Cok geçmiş olsun. Bilgim olsa cevaplamak isterdim ama ben de bu durumlarla yeni karsilasiyorumMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacaktı. Ben yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. Kürtaj olmadım. Düşükten tam bir ay sonra ilk adetimi oldum. Adetten önce göğüslerim çok şişti sertleşti sonra düzeldi. Şimdi ikinci adetime 20 gün var fakat göğüslerim tekrar şişti hassaslaştı dokunamıyorum, karnımda şişlik var ve ara ara sağ tarafımdan kemik batması gibi hafif bir sızı oluyor. Düşük yapmadan kaynaklanır mı tüm bunlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, resmen bunalıma girdim bu durum yüzünden
Çok sağol canım. Çok bunaldım aşırı stres yaptım bu konuda. Sen de mi düşük yaptın canım? Çok zor bir durum insanın herşeyi alt üst oluyorCok geçmiş olsun. Bilgim olsa cevaplamak isterdim ama ben de bu durumlarla yeni karsilasiyoruminşallah herhangi bir sorun yoktur.
![]()
Allah'a şükür düşük yapmadim ama düşük tehdidi var dediler. Yatiyorum o yüzden. Ama cok korkuyorum strese girdim bende isteÇok sağol canım. Çok bunaldım aşırı stres yaptım bu konuda. Sen de mi düşük yaptın canım? Çok zor bir durum insanın herşeyi alt üst oluyor
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Size bir sorum olacaktı. Ben yaklaşık 2 ay önce düşük yaptım. Kürtaj olmadım. Düşükten tam bir ay sonra ilk adetimi oldum. Adetten önce göğüslerim çok şişti sertleşti sonra düzeldi. Şimdi ikinci adetime 20 gün var fakat göğüslerim tekrar şişti hassaslaştı dokunamıyorum, karnımda şişlik var ve ara ara sağ tarafımdan kemik batması gibi hafif bir sızı oluyor. Düşük yapmadan kaynaklanır mı tüm bunlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, resmen bunalıma girdim bu durum yüzünden
Stres yapmamaya çalış canım. Stres senin en büyük düşmanın. Rabbim inşallah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin canımAllah'a şükür düşük yapmadim ama düşük tehdidi var dediler. Yatiyorum o yüzden. Ama cok korkuyorum strese girdim bendeiste
neden küretaj yaptırmadın ?
Bebeğim 5 haftalıktı doktor ultrason da baktı kürtaja gerek olmadığını söyledineden küretaj yaptırmadın ?