Düşük tehditi olanalar progestanı ne kadar kullandınız

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
kızlar düşük tehditine karşın(kahverengi lekelenmem vardı) progestan 200mg yi (2*1) şeklinde 5. haftamdan beri kullanıyorum şuan 12+3 günlük hamiletim siz ne kadar dozda ne kadar süre kullandınız lütfen yardım edin....

cnm ben ilk 3*2 şeklinde kullandım sonra dr um 3*1 e indirdi.yanlış hatırlamıyorsam 16. haftaya kadar kullandım.ama benim lekelenmelerim 6. ayıma girene kadar devam etti.sonrada bıçak gibi kesildi.bana hiç kesilmeyecek gibi geliyordu hep korku içindeydim.şükür hepsi bitti.şimdi 7 aylık kızımız var
sanada geçmiş olsun cnm.sağlıkla gelsin inş.bebişin

ben doğum yaklaşana kadar kullandım. ama benim hem düşük hemde daha sonra erken doğum riskim yüksekti. ben 100 mg önce 3*1 daha sonra sabah 1 akşam 2 kullandım.

kızlar bende 20 günlük hamileyim. 2 sefer sadece akıntmın içinde pembe renkte 1-2 damla kadar kan gördüm. drum banada progestan verdi. ama kullanıyımmı emin olamadım. çünkü progestanı daha önce adet söktürücü olarak kullanmıştım korktum. birde progestanı burakınca kanama olduğunu duydum. başınıza geldimi böyle bişey. yardımlarınızı bekliyorum.

benim bi arkadaşım 6 haftalık hamileydi ve kanaması vardı doktor progestan vermiş günde 3 kere kullanmak üzere. ama 2 gün önce düşük yaptı maalesef. tabi bu progestanla ilgili değil bence. çünkü her kanaması olan hamile bunu kullanıyor. yoksa herkes düşük yapar. olumsuz şeyler düşünmeyinki herşey güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…