cnm seni anliyorum ama saki olmaya calis. Kanamasi olup dusuk yapanda var fakat kanamasi olupta gebeligi saglikli olanlar ve bebegini kucagina alanlarda var. Rabbim bebegini senden almasin. İnsAllah birsey olmaz. Ve bir tavsiyem var lavaboda ıkınma.Tsk ederm..kanamam var suan kahvrngi degil. Sadece hap verdi.agri kesici vermiyor doktor.elimden hic bisi gelmemesi o kdr kotu ki. Kendimi ise yaramaz hissedyrm.
Canım geçmiş olsun öncelikle.dusuk tehliken neyden kaynaklıymis?doktorlar ne söyledi sana?ben de dusuk tehlikesi geçirip yeni atlatan 10 hafta 2 gunluk anne adayıyım.benimde içerde kanama vardı kesenin etrafındaydi.6 haftalik tim.1 ay boyunca yattım. Canım. Ama 24 saat yatmadım tabiki.disari çıkmadım.bebegimsana şu Kadarını söyleyim.. ayağının altına yastık koy yat.sicak suyla banyo yapma.meyve sebze güzel ye.hicbirseyin kalmaz.sitres çok önemli.daha çok yeni bir gebeligin var.yatmak çok işe yarıyor.haberin olsun.Arkadaslar 4 haftalik falan hamileyim.. cok felaket sanci ve hafif kahverengi bi akinti ile hastaneye gittim 2. Gun kanamam basladi 3 gun yattim hastanede. Dusuk tehliken var dediler.. ama hic bir mudahele yapamadiklari icin kivrandim 3 gun boyunca. Pirogestan kullanyrm. Simdi evdeyim ve artik yataga mahkum gibi bisi oldum ne olur yardim edin. Yemem gereken bisi var mi. Banyo ihtiyacimi nasil giderebilirim. Hala kanamam var ve geceleri cok cok fazla kasiklarimda sizlama agri vr yardim edin ne yaplrm. ??((
Canım geçmiş olsun öncelikle.dusuk tehliken neyden kaynaklıymis?doktorlar ne söyledi sana?ben de dusuk tehlikesi geçirip yeni atlatan 10 hafta 2 gunluk anne adayıyım.benimde içerde kanama vardı kesenin etrafındaydi.6 haftalik tim.1 ay boyunca yattım. Canım. Ama 24 saat yatmadım tabiki.disari çıkmadım.bebegimsana şu Kadarını söyleyim.. ayağının altına yastık koy yat.sicak suyla banyo yapma.meyve sebze güzel ye.hicbirseyin kalmaz.sitres çok önemli.daha çok yeni bir gebeligin var.yatmak çok işe yarıyor.haberin olsun.Arkadaslar 4 haftalik falan hamileyim.. cok felaket sanci ve hafif kahverengi bi akinti ile hastaneye gittim 2. Gun kanamam basladi 3 gun yattim hastanede. Dusuk tehliken var dediler.. ama hic bir mudahele yapamadiklari icin kivrandim 3 gun boyunca. Pirogestan kullanyrm. Simdi evdeyim ve artik yataga mahkum gibi bisi oldum ne olur yardim edin. Yemem gereken bisi var mi. Banyo ihtiyacimi nasil giderebilirim. Hala kanamam var ve geceleri cok cok fazla kasiklarimda sizlama agri vr yardim edin ne yaplrm. ??((
Cok sagol ablam allah razi olsun.saclarimi rahatsizligimdan dolayi kestirdim . o sikntim yok yani . uzulme ablam benim icin sadece neler yapablcgmi de birde bi aklina geleyim boyle bi kiz vrdi allah sifa versin de yeter bana.
Hayir canim baska ilaca gerek yok ayni ilaci hem agizdan hem de vajinadan alabiliyorsun. Prospektusunde yaziyordur muhtemelen.Mide bulantisi degil ama acayip gaz sancisi yapiyor... Ben progeston u hap olarak kullanyrm vajinal yoldan almak icin baska bi ilaci mi almam lazim.ya ben sey diycm bana dediler ki soda iyi gelir bende limonlu soda icmeye baslamistim o acaba bisi yapmis olabilr mi.
Limonlu sodanin bir zarari olacagini sanmiyorum.Mide bulantisi degil ama acayip gaz sancisi yapiyor... Ben progeston u hap olarak kullanyrm vajinal yoldan almak icin baska bi ilaci mi almam lazim.ya ben sey diycm bana dediler ki soda iyi gelir bende limonlu soda icmeye baslamistim o acaba bisi yapmis olabilr mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?