Düşük tehlikem yok progestan verildi

artflut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
9
1
1
34
5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük bundan iki ay önce 7 haftalık düşük yaptım embriyo gelişmemişti bu gebeliğimde düşük riski görünmemesine rağmen iki tane progestan iğne ve bebe aspirini verdi doktor.sizce yaptırmalı mıyım ?haftaya kalp atışını duyacağız inşallah.

5 haftalık hamileyim dün keseyi gördük bundan iki ay önce 7 haftalık düşük yaptım embriyo gelişmemişti bu gebeliğimde düşük riski görünmemesine rağmen iki tane progestan iğne ve bebe aspirini verdi doktor.sizce yaptırmalı mıyım ?haftaya kalp atışını duyacağız inşallah.
Daha öncesinde düşük olduğu için o şekilde oluyor benimde ilk gebeliğin düşüktü banada aynı şekilde Protestan ve bebe aspırını verıldı sağlıklı şekilde doğum yaptım

kullanmanda fayda var bence daha sonrasında üzülmektense benimde yoktu gayet normaldi her şey ama banada verdi kullandım

Back
X