düşük tehlikemmi var acil yardım lütfen

ss81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
234
1
46
Ankara
ARKADAŞLAR bu ay günüm geçti.bayram dolayısıyladoktara gidemedim bayramın 3. günü kanamam başladı acile gittik 6 haftalık hamilelik gözüküyor dedi tabi şu anda kese.fakat kanamam hala kesilmedi ne yapmalıyım lütfen yardım edin:sinifsinif:

canım hastane yakınsa acile git veya hemen doktorunu ara
ama kanama değil mi sadece parça filan gelmiyordur inşallah ama fazla stres de yapma ilk haftalar da olabiliyor

canım gecmiş olsun mu dıyım hayırlı olsun mu bilemedim.. kanama ıyı bırsey degıl tabii bebegın umarım duruyordur. doktorlar boyle durumlarda progestan verirler hemen 100 mg yumusak kapsul gunde 3 tane ( 8 saatte bir.. ama tabi doktoruna danısmadan kullanma derim yine de

Mutlaka doktora gözükmen lazım progestan hapının yanında ayrıca iğnede vuruyorlar..hayırlı haberlerini bekliyoruz...

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. doktorum hem iğne verdi hemde hap yatışa devam.daha 5.5haftalıkmış sizlerin 8 ay daha başını ağrıtcam herhalde

çok geçmiş olsun. ayrıca hayırlı olsun:CüvCüv: inşallah hayırlısı ile alırsın bebişini kucağına:ecrin_bebek:

çok dikkat et canım benim de aynı senin gibi oldu bayramda gittim hamileliğimide bayramda öğrendim beş hafta 1 günlük bendede sadece kese göründü yat sakın kalkma
benim farklı nedenlerden dolayı iki gün önce düşük yaptım ama kanaman daha kesilmez ise mutlaka git doktora sakın ihmal etme.allahın izniyle iyi olur inşallah kötü düşünme parça gelmedikçe korkma demişti bana doktor.

4 progestan kullanıyorum.kızımın okul alışverişini yapamadım yatması çok zor

daha eline bile almadığın küçücük melek için insan nasıl bukadar üzülebiliyor anlam veremiyorum

daha eline bile almadığın küçücük melek için insan nasıl bukadar üzülebiliyor anlam veremiyorum

hem de nasıl ama.. ben de bır dusuk yaptım ılk hamılelıgımdı hemde. çok sevimsiz bir durum ama biz ne yaparsak yapalım doganın bır dengesı var ve hatalı affetmiyor. umarım bebegin tutunur sana. bol bol su ıc dınlen.. cok kanamaları olup da saglıkla dogum yapan ınsanlar bılıyorum.

şuan 29 haftalık hamileyim günüm geçti ama doğumdan sonra oluyr diyeumursamadm 72 ekran tv kaldırdm koltuklar havada idi odamın şeklini değiştdm ilaç kullandım lekelenme oldu test yptm pozitif çıktı doktora gittim progestan verdi 3 4 gün sürdü sonra bi ara yine oldu ama sonra tamamen kesildi üzülme sağlıklı bebek düşmezmiş Rabbim herşeyin hayırlısı versin üzülme ilaçların çok ii düzenli kullanmanı tavsiye ederim

beyzanur naptın sen boş ver ev yerinden oynasın bebeğini eline alınca evin altını üstüne getir ama şimdi dikkat bu ufacık melekten mesulsün aklım çıkıyor bir şey olacak diye
ilgilenmem gereken iki yavrum daha var dua edin ne olur böyle yatıp durması çok zor okullar açılıyor

progestan çok mu şişlik yapıyor şişlikderken kilodan mı bahsediyorsunuz

şişlik derken kilodan mı bahsediyorsunuz başka bir şişlik mi tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

cnm gecmis olsun, bendede ilk 12 haftada kanama oldu (kahverengi) günde 3 tane progestran yuttum ve rapor aldim yattim, insallah seninkide gecer

ayaklarn havaya kaldırarak dınlen cnm acıl olmadıkdan sonra kalkma ve bol bol su ıccccccc

beyzanur naptın sen boş ver ev yerinden oynasın bebeğini eline alınca evin altını üstüne getir ama şimdi dikkat bu ufacık melekten mesulsün aklım çıkıyor bir şey olacak diye
ilgilenmem gereken iki yavrum daha var dua edin ne olur böyle yatıp durması çok zor okullar açılıyor

o okul derdini hiç sorma. bende 26 haftalık oldum. maşşallah tosun gibiyim. bu halde nasıl oğlumu getirip götürcem hiç bilmiyorum. kansızlığım hat safhada halim hiç yok. ama yapacak bişide yok.fisfisfis

Back
X