düşük tehlikemmi var acil yardım lütfen

o okul derdini hiç sorma. bende 26 haftalık oldum. maşşallah tosun gibiyim. bu halde nasıl oğlumu getirip götürcem hiç bilmiyorum. kansızlığım hat safhada halim hiç yok. ama yapacak bişide yok.fisfisfis

yürüyüş belki sana iyi gelir benim düşük tehlikem var kalkmadan yatmam gerekirken kızımı okula götürüp gelicem hamilelik başlı başına zor allah kolaylık versin sanada

yürüyüş belki sana iyi gelir benim düşük tehlikem var kalkmadan yatmam gerekirken kızımı okula götürüp gelicem hamilelik başlı başına zor allah kolaylık versin sanada

amin canım hepimize kolaylık versin allah. yürüyüş iyi gelir ama halsizken zor olacak. yinede yapıcak bişi yok.

benimde 6 haftalık ve 2 gün önce birkaç damla kanamam oldu ve çok çok küçük parça gibi birşey gördüm tuvalette..gece yarısı doktorumu aradım..progestan içmemi söyledi hemen..ondan sonra bir daha kanamam olmadı.dünde hastaneye testler için gittim..ultrasonda herşey normal gözüküyor dedi ama hapı içmeye devam etmemi söyledi...benim adet sancısı gibi sancım oluyor sürekli herkeste bu durum var mı?..kanamam olmadan önce çok şiddetli bir şekilde geldi tuvalete gidince de kanamam olduğunu farkettim..şimdi her sancıda diken üstünde duruyorum

benimde sürekli sancım var kasıklarım çok ağrıyor sanki ağırlık asmış gibi aşağıya çekiliyor.inşaallah hayırlısıyla şu ilk 3 ayı atlatsaydık tuvalete gitmekden insan bu kadar mı korkar

benimde aynen sana benzer bir durumum oldu progestan kullandım bol su içtim günde 3 litre ve hep yatmaya çalıştım şuan 22 haftadayım çok şükür arkadaşlardan biri ayaklarını yukarı kaldırıp yat demiş bana bunu doktor kesinlikle yasaklamıştı çünkü kan akışı aşağıya doğru gider ozaman bayılan birinede kan akışını yukarı çekmek için ayakları yukarı kaldırılmazmı hamilelerde bu kan akışı istenmez diye düşünüyorum sen yinede doktoruna sor ve yanlış bişey yapma

Back
X