Düşük tehlikesi ağrı

Demra26

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
14
2
6
31
Merhaba arkadaşlar 7+4 haftalık hamileyim pazartesi günü bi anda kanamam başladı hiç ağrım yoktu doktora gittim düşük tehliken var dedi iğne ve ilaç verdi dinlen dedi eve geldiğimde bel ağrısı başladı sancı gibi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum düşük tehlikesiyle alakalı olabiliceğini duydum tehlike geçince geçer mi bu ağrı lütfen yardımcı olun

Geçmş olsn arkadaşm,bende ilk hamileliğimde düşük tehlikesi yaşadım ve depot iğne vuruldum bi süre çok şükür sağlıklı bir çocuğum var şuan..Merak ettiğin şey ağrılarının geçip geçmeyeceğiyse tabiki geçecek inşallah sağlıklı gebelik ilerlerse ilerde daha başka dertler çıkacak ortaya ama hepsi geçici ve tatlı sıkıntılar :)

Sağol arkadaşım günlerdir tek bi sıkıntım yok kanamam durdu herşey tamam ama bu bel ağrısından kıvranıyorum tehlike bittiğinde ağrımda biter diye düşündüm bende. Bu arada Allah bağışlasın herşeye onlar için katlanılıyo bi şekilde geçicek inşallah Allah herkese sağlıklı kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin

Ilerleyem haftalarda belin daha cok ağrıyacak simdi vücudun alışmaya calisiyor.

Doktoruma sorduğumda da düşük riskinde ağrısı bele vurur geçer zamanla dedi kafam karıştı iyice bi önce hamileliğimdede düşük yaptım o sağlıksız gebelikti onda hamile kaldığım andan itibaren belime ağrı saplanıyodu sonra düşük oldu zaten

Bende seninle aynı problemi yaşıyorum bende ilk gebeliğimde düşük yaptım 7 haftalıkken şimdi 5 haftalık hamileyim dün kanamam başladı kasığımda da hafif ağrılar var bende çok korkuyorum dün doktorum hersey yolunda dedi ama insan yine de tedirgin oluyor aynı seyi tekrar yasamak istemiyor cok iyi anlıyorum seni canım inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Amin canım inşallah kalbini duyunca rahatlıyo biraz insan benim öyle oldu kanamam olduğu gün gittiğimde duydum ilk defa yatıp dinlenmemiz lazım işte mümkün olduğunca dinlenicez hem kendimiz hem bebişlerimiz için

Benim ilk hamileligimdede 4 aya kadar düsuk tehlikem vardi.hastanede yattim cogunlukla.saglikla dunyaya geldi kizim.simdi 6 haftalik hamileyim yine düsuk riskim var.agrim cok oluyo belimde kasiklarimda progeatan kullaniyorum.keseyi goremedik daha.p.tesi gidicem bakalim

Allah bağışlasın Gamze1201 İnşallah keseyide görür kalp atışlarınıda duyarsın sağlıklı olduğunu bildikten sonrası çok önemli değil bi şekilde ağrılarla başa çıkılıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…