haklisini, kendimi cok kotu hissediyorum bu yuzden kendimi hic affetmeyecegim.birsey olursaHayırlı olsun, yalnız hamile oldgunuzu öğrendikten sonra doktora muayene olmadan ilişkiye girmeniz dogru olmamis. Her gebelikte ilk 3 ay zaten risklidir. Doktorun onerilerine dikkatle uyun, bol bol dinlenin, ağır iş yapmayın.
Tesekkur ederim, ilac verdi düşük tehlikesi icinmis, onu kullanmaya basladim, sabahtan beri uzaniyorum tuvalet ihtiyaci disinda birsey yapmiyorum, sizce beta hcg degerim nasil Allah korusun birsey olsa yukselmezdi diymi gerci cuma gunu tekrardan yap dedi doktorumSakin olun ve doktorun dediklerini yapın. Mümkün olduğunca çok ayağa kalkmayın yorulmayın. Geçmiş olsun.
Gece ve sabah vardi kanama , ama simdi yok, insallah cok dua ediyorum birsey olursa kendimi hic affetmeyecegimBende de oldu ilişkiden sonra oluyo genelde gelip durduysa korkma dikkat et sadece düşük olmaz Allah'ın izniyle yerleşme kanaması gibi geliyor. İlişkiye girme doktorun girebilirsiniz diyene kadar.
Dediğim gibi sakin olun lütfen. Streste etki yapar çünkü. Zaten dinleniyorsunuz ilacınızı da kullanın yeterli. Her kanaması olan düşük yapmıyor korkmayınTesekkur ederim, ilac verdi düşük tehlikesi icinmis, onu kullanmaya basladim, sabahtan beri uzaniyorum tuvalet ihtiyaci disinda birsey yapmiyorum, sizce beta hcg degerim nasil Allah korusun birsey olsa yukselmezdi diymi gerci cuma gunu tekrardan yap dedi doktorum
Cok sagolun Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olurDediğim gibi sakin olun lütfen. Streste etki yapar çünkü. Zaten dinleniyorsunuz ilacınızı da kullanın yeterli. Her kanaması olan düşük yapmıyor korkmayın❤
Haklisiniz ama gercekten inanilmaz uzuldum kanama olunca, canimdan can gitti gibi, insallah birsey olmayacak Rabbimin izniyle, cuma gunu yaptiracagim test sonucuna gore tamemen rahatlayacagim insallahÜzülmeyin lütfen ilk 3 ay biz normal cinsel hayatımıza devam ettik birşey olmadı. 14.haftamda biraz kan geldi sonra durdu. Biraz ara verin dinlenin çok düşünmeyin üzerine. önceden büyüklerimiz tarlada calisirmis son gune kadar. Sağlıklı bebek kolay kolay düşmez demişti bana doktor. İçinizi ferah tutun
Gebelik olusmussa ilk 3 ay iliski zaten onerilmiyor keseyi bozdugu icin azicik disinizi sikin benim dusuk tehlikem.vardi esim 11 ay yanima yakmazmiMerhabalar
Cuma gunu kanda gebelik testi yaparak (sonuc 59,06) hamile oldgumu ogrendim. Dun esimle iliskiye girdik ve kanamam oldu( cok uzuldum cok kotu oldum bugun doktor kontrolum vardi tekrardab kanda gebelik testi yapildi sonuc 520 cikti, suan icin dusukten bahsedemeyiz ama boyle bir tehlike var dedi ilac verdi yat uzan dinlen dedi devamli, 2 gun sonra tekrar beta hcg bakilacak, haftaya cumaya da kontrolum var kanamam durdu suanda, benim gibi olan var mi ne yapmam gerekiyor bebegim gitmesin beni birakmasin
Valla bebegime birsey olmasin iliski falan umurumda degil gercekten, cok dua ediyorum Rabbim bana bağışlasınGebelik olusmussa ilk 3 ay iliski zaten onerilmiyor keseyi bozdugu icin azicik disinizi sikin benim dusuk tehlikem.vardi esim 11 ay yanima yakmazmi
İlk üç ay ilişki önerilmiyor diye genel bir şey yok. Daha beşinci haftada ben sormadan doktorum serbest dedi. Kimseyi korkutmaya veya strese sokmaya gerek yok.Gebelik olusmussa ilk 3 ay iliski zaten onerilmiyor keseyi bozdugu icin azicik disinizi sikin benim dusuk tehlikem.vardi esim 11 ay yanima yakmazmi
Riskli gebeliklerde yasak en azindan benim doktorum oyle demisti bizeİlk üç ay ilişki önerilmiyor diye genel bir şey yok. Daha beşinci haftada ben sormadan doktorum serbest dedi. Kimseyi korkutmaya veya strese sokmaya gerek yok.
afraima sen de kendini suçlama. kanama olmasa belki doktor da her şeyi normal olarak değerlendirip serbest diyecekti. bundan sonra gerekeni yaparsın. bir embriyo kaliteliyse, rahim iyiyse istesen dahi ona zarar veremezsin. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.
Merhaba,Merhabalar
Cuma gunu kanda gebelik testi yaparak (sonuc 59,06) hamile oldgumu ogrendim. Dun esimle iliskiye girdik ve kanamam oldu( cok uzuldum cok kotu oldum bugun doktor kontrolum vardi tekrardab kanda gebelik testi yapildi sonuc 520 cikti, suan icin dusukten bahsedemeyiz ama boyle bir tehlike var dedi ilac verdi yat uzan dinlen dedi devamli, 2 gun sonra tekrar beta hcg bakilacak, haftaya cumaya da kontrolum var kanamam durdu suanda, benim gibi olan var mi ne yapmam gerekiyor bebegim gitmesin beni birakmasin
Aynen benim de oyle kasiklarim ve goguslerim agriyor ama kanama kesildi ben de progestan kullaniyorum 200 mg gunde 3 defaMerhaba,
Bende aynı durumu yaşıyorum seninle. Peki senin ağrın var mi? Benim ağrım hala devam ediyor ama kanama devam etmiyor. Progestana başlattı doktor
Aynen benim de oyle kasiklarim ve goguslerim agriyor ama kanama kesildi ben de progestan kullaniyorum 200 mg gunde 3 defa
Ben ilişki olduğunda bilmiyordum. Reglim çarşamba günü idi. Pazar ilişki oldu, ilişki sonrası sancı olunca şüphelendim. Pazartesi sabahı kan verdim öyle çıktı. Pazartesi akşamıda kahverengi akıntı geldi. Çarşamba sabahı tekrar kan verdim ilaçlara başladım. Benim 100mg günde 2 kereBirdaha dikkatli olun riske atmayın
Ben risk olmadigi halde 3aydir girmiyorum
Nolur nolmaz
geçmiş olsun ilk3ay çok riskliBen ilişki olduğunda bilmiyordum. Reglim çarşamba günü idi. Pazar ilişki oldu, ilişki sonrası sancı olunca şüphelendim. Pazartesi sabahı kan verdim öyle çıktı. Pazartesi akşamıda kahverengi akıntı geldi. Çarşamba sabahı tekrar kan verdim ilaçlara başladım. Benim 100mg günde 2 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?