Düşük tehlikesi olan bayanlar buyrun buraya ..

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)

Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)[/QUOTE

slm:nazar:
öncelikle bebeğin hayırlı olsun doktorun hiç ilaç yada iğne vermedimi?benim bildiğim düşük önleyici iğneler ve ilaçlar var
inşallah sorunsuz devam edersin

Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)[/QUOTE

slm:nazar:
öncelikle bebeğin hayırlı olsun doktorun hiç ilaç yada iğne vermedimi?benim bildiğim düşük önleyici iğneler ve ilaçlar var
inşallah sorunsuz devam edersin

dr ilac verdi ama vitanim ilacı verdi kan aldılar sonuclara baktıkdan sonra veriri sanırım ..

Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)

Canım benimde düşük tehlikem vardı. Progestan hapını kullandım, neredeyse o süreçte sürekli yattım ve bol bol su içtim. Yediğimiz yemeklerle alakası yok, ancak iç karnını zorlayacak hareketlerden kaçınman gerekiyor. Mesela bağcıklı ayakkabı giyinme, hasta olmamaya özen göster öksürme, hapşırma... Bunlara dikkat edersen inşallah sorun yaşamazsın. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğiyle:nazar:

Back
X