Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)
Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)[/QUOTE
slm
öncelikle bebeğin hayırlı olsun doktorun hiç ilaç yada iğne vermedimi?benim bildiğim düşük önleyici iğneler ve ilaçlar var
inşallah sorunsuz devam edersin
Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)[/QUOTE
slm
öncelikle bebeğin hayırlı olsun doktorun hiç ilaç yada iğne vermedimi?benim bildiğim düşük önleyici iğneler ve ilaçlar var
inşallah sorunsuz devam edersin
Ben henüz 7 haftalık hamileyim ve dr bana düşük yapma risk i var dedi ne yapmam gerek yedigimiz yemekler etkilermi hangi ilaclar iyi olur yardımlarınızı bekliyorum ...(ilk bebegim)
Canım benimde düşük tehlikem vardı. Progestan hapını kullandım, neredeyse o süreçte sürekli yattım ve bol bol su içtim. Yediğimiz yemeklerle alakası yok, ancak iç karnını zorlayacak hareketlerden kaçınman gerekiyor. Mesela bağcıklı ayakkabı giyinme, hasta olmamaya özen göster öksürme, hapşırma... Bunlara dikkat edersen inşallah sorun yaşamazsın. Sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alman dileğiyle