Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm iğne falan vurul bol bol su iç dinlen kanaman mi varBenim gibi kimse yok mu ;(
İnşallah ta olmaz cnm bol su iç dinlenHayirli geceler benimde kesemin arkasinda bi kanama gozukuyor bol bol dinlen dedi doktorumuz mayisin 10 da kontrolumuz var hepimiz icin hayirlisini diliyorum insallah birsey olmazprogestanla folik asit verdi kullaniyorum ama ben hamile kaldigimi ilk ogrendigimde basladim dusuk ilacina doktorumda 3 ay kullancaksin dedi cok sukur kanama felanda yok hakkimizda hayirlisi
Cnm benimde başta kanamam oldu doktorum bana proluton depot vurdu kesildi çok şükür bende progestan kullanıyorum hala@sgmy iğne, progestan, magnorm bunların hepsini kullanıyorum üç aydır ve zaten 3 aydır raporluydum yani inan hep dinlendim çocuk gelişiyor büyüyor çok şükür ama kese etrafında hep bi kanama. Benim kanama olduğundan haberim olmuyo. Ne oluyorsa iç tarafta olup bitiyortam olarak hamile olduğuma sevinemedim aylardır
![]()
2bebe inşallah senin ki benim ki kadar uzun sürmez.benim 3 aydır geçmedi bir türlü. Aslına bakarsan benim de kanama yok dışarda ama kesenin etrafında illa ki oluyo. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağimiza almakta nasip olur
İnşallah ta olmaz cnm bol su iç dinlen