Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
Düşük tehlikesi geçmeyen biri olarak aynı durumda olanlarla konuşmanın iyi geleceğini düşündüm..

Hayirli geceler benimde kesemin arkasinda bi kanama gozukuyor bol bol dinlen dedi doktorumuz mayisin 10 da kontrolumuz var hepimiz icin hayirlisini diliyorum insallah birsey olmaz :KK43: progestanla folik asit verdi kullaniyorum ama ben hamile kaldigimi ilk ogrendigimde basladim dusuk ilacina doktorumda 3 ay kullancaksin dedi cok sukur kanama felanda yok hakkimizda hayirlisi

Hayirli geceler benimde kesemin arkasinda bi kanama gozukuyor bol bol dinlen dedi doktorumuz mayisin 10 da kontrolumuz var hepimiz icin hayirlisini diliyorum insallah birsey olmaz :KK43: progestanla folik asit verdi kullaniyorum ama ben hamile kaldigimi ilk ogrendigimde basladim dusuk ilacina doktorumda 3 ay kullancaksin dedi cok sukur kanama felanda yok hakkimizda hayirlisi
İnşallah ta olmaz cnm bol su iç dinlen

@sgmy iğne, progestan, magnorm bunların hepsini kullanıyorum üç aydır ve zaten 3 aydır raporluydum yani inan hep dinlendim çocuk gelişiyor büyüyor çok şükür ama kese etrafında hep bi kanama. Benim kanama olduğundan haberim olmuyo. Ne oluyorsa iç tarafta olup bitiyor :( tam olarak hamile olduğuma sevinemedim aylardır :(

2bebe 2bebe inşallah senin ki benim ki kadar uzun sürmez.benim 3 aydır geçmedi bir türlü. Aslına bakarsan benim de kanama yok dışarda ama kesenin etrafında illa ki oluyo. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağimiza almakta nasip olur

@sgmy iğne, progestan, magnorm bunların hepsini kullanıyorum üç aydır ve zaten 3 aydır raporluydum yani inan hep dinlendim çocuk gelişiyor büyüyor çok şükür ama kese etrafında hep bi kanama. Benim kanama olduğundan haberim olmuyo. Ne oluyorsa iç tarafta olup bitiyor :KK43: tam olarak hamile olduğuma sevinemedim aylardır :KK43:
Cnm benimde başta kanamam oldu doktorum bana proluton depot vurdu kesildi çok şükür bende progestan kullanıyorum hala

Canım benimde o kanama bar kese etrafında. 2 doktorada gidiyorum ikisi de kendiliğinden yok olacak dedi. Decavit, folik asit ve kan ilacı kullanıyorum. Onun dışında progestan falan vermedi ikiside. Çoğu arkadaşımla konuştuğumda genelinde bu durum varmış. Geçici olduğunu söylediler, hatta ikinci doktoruma ben ilk doktorun söylediklerini söyledim ve bana dediği biz bu kadar basit şeyleri genelde hamile bayanlara söylemiyoruz söylediğimizde işte böyle sıkıntı yapıp korkuyosunız dedi. Ama ikinci bi doktora gidiyo hasta o herşeyi anlatabiliyo ve biz bişey bilmiyo oluyoruz hasta gözünde dedi. Stres düşüğün birinci nedeni dedi. O bayan benimle öyle konuştuğundan beri çok takmıyorum. Allaha şükür kanama veya kahve akıntım yok. Biraz daha sakin olmakta fayda var bence bebişler için en azından. Yalnız değiliz bu konuda çoğu kişide olabiliyo.

Back
X