Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Mallesef o bebegimi kaybettim ama o tedaviden kalan son embriyo ile tekrar denedim şükür dünyaya geldi yavrum,19 aylik ☺ sizinde mi kanamaniz var? Her hamilelik bir olmuyor. O donemde çok kisiyle konuştum sağlikli dunyaya getiren de vardi benim gibi kaybeden de. Korkmadan hayirlisini dile arkadaşım.. Her nasip vaktine esirdir.
Merhaba. Mallesef o bebegimi kaybettim ama o tedaviden kalan son embriyo ile tekrar denedim şükür dünyaya geldi yavrum,19 aylik ☺ sizinde mi kanamaniz var? Her hamilelik bir olmuyor. O donemde çok kisiyle konuştum sağlikli dunyaya getiren de vardi benim gibi kaybeden de. Korkmadan hayirlisini dile arkadaşım.. Her nasip vaktine esirdir.
Çok sağol canım benim Kanama alanım var biraz daha azalmış şükür lekelenme olarak geliyor arada Rabbim sağlıklıca kucağıma almayı nasip eder İnşAllah Kanama alanından dolayımı kaybetmiştin bebeğini canım
Çok sağol canım benim ❤ Kanama alanım var biraz daha azalmış şükür lekelenme olarak geliyor arada Rabbim sağlıklıca kucağıma almayı nasip eder İnşAllah Kanama alanından dolayımı kaybetmiştin bebeğini canım
Insallah lekelenmelerde en kisa zmaanda biter. Kanama alaninin azalmasi cok guzel bir haber. Neden dolayi kaybettim tam bilinmiyor cnm kalbi durmuştu meleğimin.
Insallah lekelenmelerde en kisa zmaanda biter. Kanama alaninin azalmasi cok guzel bir haber. Neden dolayi kaybettim tam bilinmiyor cnm kalbi durmuştu meleğimin.