Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Yok canim onunla ilgisi yok gebelik şekerim vardı böbrek taşı da düşürmüştüm suyum geldi aniden onlar mi tetikledi bilmiyorum muamma yani
Anladım canım çok geçmiş olsun 🙏 Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin 🙏

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bebeğinizi aldınız mı ?
Merhaba. Mallesef o bebegimi kaybettim ama o tedaviden kalan son embriyo ile tekrar denedim şükür dünyaya geldi yavrum,19 aylik ☺ sizinde mi kanamaniz var? Her hamilelik bir olmuyor. O donemde çok kisiyle konuştum sağlikli dunyaya getiren de vardi benim gibi kaybeden de. Korkmadan hayirlisini dile arkadaşım.. Her nasip vaktine esirdir.

Merhaba. Mallesef o bebegimi kaybettim ama o tedaviden kalan son embriyo ile tekrar denedim şükür dünyaya geldi yavrum,19 aylik ☺ sizinde mi kanamaniz var? Her hamilelik bir olmuyor. O donemde çok kisiyle konuştum sağlikli dunyaya getiren de vardi benim gibi kaybeden de. Korkmadan hayirlisini dile arkadaşım.. Her nasip vaktine esirdir.
Çok sağol canım benim 🙏❤️ Kanama alanım var biraz daha azalmış şükür lekelenme olarak geliyor arada 🙄 Rabbim sağlıklıca kucağıma almayı nasip eder İnşAllah 🤲 Kanama alanından dolayımı kaybetmiştin bebeğini canım

Çok sağol canım benim 🙏❤ Kanama alanım var biraz daha azalmış şükür lekelenme olarak geliyor arada 🙄 Rabbim sağlıklıca kucağıma almayı nasip eder İnşAllah 🤲 Kanama alanından dolayımı kaybetmiştin bebeğini canım
Insallah lekelenmelerde en kisa zmaanda biter. Kanama alaninin azalmasi cok guzel bir haber. Neden dolayi kaybettim tam bilinmiyor cnm kalbi durmuştu meleğimin.

Insallah lekelenmelerde en kisa zmaanda biter. Kanama alaninin azalmasi cok guzel bir haber. Neden dolayi kaybettim tam bilinmiyor cnm kalbi durmuştu meleğimin.
Anladım canım Çok geçmiş olsun 🥺 Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin 🙏 inşAllah geçer canım inşAllah

Back
X