Düşük tehlikesi olanlar :(

CANSUBLBL

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
10
0
6
35
Ankara
Slm kızlar 7 haftalık hamileyim ve iki hafta üst üste kontrole gittim ve ikisinde de bebeğimi üstten göremedikleri için alttan baktılar ve ilk hafta kahverengi akıntı başladı doktora ısrarla sormama rağmen kahvrengi akıntının akıbetini açıklamadı ikinci hafta yine alttan baktılar ve ertesi günü kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dediler.benimle aynı durumu yaşayanlar varsa burda birbirimize destek olalım..

Slm kızlar 7 haftalık hamileyim ve iki hafta üst üste kontrole gittim ve ikisinde de bebeğimi üstten göremedikleri için alttan baktılar ve ilk hafta kahverengi akıntı başladı doktora ısrarla sormama rağmen kahvrengi akıntının akıbetini açıklamadı ikinci hafta yine alttan baktılar ve ertesi günü kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dediler.benimle aynı durumu yaşayanlar varsa burda birbirimize destek olalım..

Gecmis olsun canim banada doktorum alttan bakti ama bir sikinti olmadi cok sukur kahverengi akintiyi genelde pek onemsemezler ama kirmizi olan tehlikeli biraz progestan verdimi doktorun onu kullanirsan allahin izniyle birsey olmaz

Gecmis olsun canim banada doktorum alttan bakti ama bir sikinti olmadi cok sukur kahverengi akintiyi genelde pek onemsemezler ama kirmizi olan tehlikeli biraz progestan verdimi doktorun onu kullanirsan allahin izniyle birsey olmaz

ÇOK SAĞOL CANIM.EVET VERDİ DÖRT GÜNDÜR KULLANIYORUM VE BUGÜN TAMAMEN BEYAZA DÖNÜŞTÜ ALLAHIN İZNİYLE ATLATICAZ İNŞAALAH.3 GÜN DİNLENDİM BUGÜN İŞE BAŞLADIM İNŞALLAH Bİ SORUN OLMAZ..:nazar:

Meraba kızlar ben 7+1 haftalık hamileyım aşırı kasık ağrılarım için protestan kullandım bıttı. Gecen hafta çok midem bulanıyordu bu hafta sanki hiç bişeyim yok bebeğime bişey olmuş mudur sizce? Keseyi alttan bakıp gördü kalp atışları için bu Cumartesi gidicem doktora

Meraba kızlar ben 7+1 haftalık hamileyım aşırı kasık ağrılarım için protestan kullandım bıttı. Gecen hafta çok midem bulanıyordu bu hafta sanki hiç bişeyim yok bebeğime bişey olmuş mudur sizce? Keseyi alttan bakıp gördü kalp atışları için bu Cumartesi gidicem doktora

Canim ayni sey banada oluyor inan mide bulantim bazen geciyor ve senin gibi dusunuyorum ama bu bizim evhamligimiz sanirim benim ara ara tekrar bulaniyor alttan baktiklarinda kac haftaydi cnm bana da alttan 6+1 de bakti doktrm kalp atisini gorduk cok sukur sende gorursun ins allahin izniyle

bende 7+4 haftalık hamileyim bazen çok fena oluyorum bulantı mide ağrısı yanması ama bazen hiç bişeyim olmuyo çok ii oluyorum bence endişelenme ve bulantısız geçirdiğin günlerin tadını çıkar tabi içini rahatlatmak için bi arayıp doktoruna danışmanda da fayda var canım allah ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. :nazar:

Amin canim hepimize insallah bakalim cumartesi gunu bi gelsin ancak oyle rahatliycam sanirim kalp atislarini bi görelim de Allah'in izniyle... sen gordun mu kalp atislarini

kızlar benim de düşük tehlikem var çok uzgunum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzulmr canim benim de dusuk tehlikem vardi gecti.cok uzulmustum heba etmistim kendimi merak etme yasayacak cocuk dusmuyor saglikla kucagina slirsin Insallah

İnşallah birşey olmaz canım çok sağol moral verdin valla

Benimde düşük tehlikem var 5 haftalik hamileym dun kanamam oldu çalışırken oso biraktim yatiyorum cuma gunu gidicem )inşallah bi sikinti olmaz:(

Oncelikle bebeğin hayırlı olsun :)
Benm kahverengi lekeler 5.haftada basladi suan 11+3 hala var progestan kullaniyorum üzülme bebislerimize hic bisey olmayacak rabbimin izniyle :)

Mrb bir sorum olacak ovulasyon gününden beş gün geçti bende klasik AĞRIDI ve bel agrisi mevcut usuttummu diye sicak koydum ama nafile sol kasigim batiyodu bucak kesiği gibi simdi kasiklatima dondu ve göğüs uclarim uyuşuk gibi arada da alttan bucak saplaniyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi?

Benimde düşük tehlikem var 5 haftalik hamileym dun kanamam oldu çalışırken oso biraktim yatiyorum cuma gunu gidicem )inşallah bi sikinti olmaz:(

İnşallah canım niye çalışıyorsun ki ya 3ay yat ondan sonra çalışırsin

Mrb bir sorum olacak ovulasyon gününden beş gün geçti bende klasik AĞRIDI ve bel agrisi mevcut usuttummu diye sicak koydum ama nafile sol kasigim batiyodu bucak kesiği gibi simdi kasiklatima dondu ve göğüs uclarim uyuşuk gibi arada da alttan bucak saplaniyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi?

Canım ne desek boş inşallah hamilesindir demekten başka elimizden birşey gelmez. Herşeyin hayirlisi olur rabbim yüzünü güldürsun. Ne zaman adet tarihin

Canım ne desek boş inşallah hamilesindir demekten başka elimizden birşey gelmez. Herşeyin hayirlisi olur rabbim yüzünü güldürsun. Ne zaman adet tarihin

Sakin karnına filan sıcak şu koyma kanı pıhtılastırir Allah korusun

Back
X