- 15 Kasım 2020
- 61
- 62
- 38
- Konu Sahibi fatma gunes
-
Canım korkma evet bol bol dinlenip su iç kese büyüdükçe kanama alanı yok olucaktır benimde öyleydi şuan 16+4 günlük oldu bile miniğim ki benim kahve lekelenmem de vardı progestanı düzenli olarak kullan fitil olarak mı kullanıyorsun progestanı çünkü öyle daha etkili demişti doktorum banaMerhaba kızlar. Bugün ilk kez doktora gittim. Kese arkasında biraz kanama var dedi.progestan a başlattı ve folik asitini değiştirdi. Bu dönemde ilişkiden uzak durmamı ve ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Kanamam olursa korkmamam gerektiğini tedaviye başladığımız için sıkıntı olmayacağını söyledi ama içim çok da rahat değil. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Bu süreçte nelere dikkat ettiniz atlatabildiniz mi?
Teşekkür ederim canımCanım korkma evet bol bol dinlenip su iç kese büyüdükçe kanama alanı yok olucaktır benimde öyleydi şuan 16+4 günlük oldu bile miniğim ki benim kahve lekelenmem de vardı progestanı düzenli olarak kullan fitil olarak mı kullanıyorsun progestanı çünkü öyle daha etkili demişti doktorum bana
Yani canım genelde dinleniyordum dinlenmekte fayda var ev falan süpürme ağır işlerle uğraşma bu süreçte, yemek falan yapıyordum tabi ondan bişi olmazTeşekkür ederim canımnormal yutuyorum doktor hiç fitil olarak kullanıldığından bahsetmemişti. Zaten çok fazla su içen biriyim gebelikle birlikte dudaklarım kurumaya başladı sürekli yatmak mı gerekiyor bu süreçte doktor böyle bişeyden bahsetmedi ama genelde bu şekilde söyleniyor ?
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımBen varım canım.5+4 ten beri kanamam, lekelenmem var.8+2 yim hala tehlıke devam
Zaten bu şekilde devam ediyorum en başından beriYani canım genelde dinleniyordum dinlenmekte fayda var ev falan süpürme ağır işlerle uğraşma bu süreçte, yemek falan yapıyordum tabi ondan bişi olmaz
Çok teşekkür ederim Allah sana da bebeğine de sağlık versin dikkat ediyorum.yeme içme konusunda söylediklerini hiç duymamıştım çok iyi olduGecmış olsun benımde vardı 8. Haftada başlayıp 24 haftaya kadar devam eden hatta adet kanaması gıbı belkı daha fazla kanama ıle hastanede yattım çoğu 3 yerde kanama vardı bol bol su iç ananas havuç kabak çekirdeği somon başlığı ve kırmızı et yemenı tavsıye ederim lavaboda kendını asla zorlama çok fazla kalma gün ıcınde sureklı uzan ınslalah sağ salım kavuşursun yavruna
Canım lekelenme olabilir bu direkt düşük demek değil ki. Ben o haftalarda yerleşme kanaması yaşadım. Şu an 6+2 olduk ve bugüne kadar lekelenmem oldu doktora gidip ilaç bile kullanamadım 2 hafta boyunca.çok şükür bir şey olmadı. 2 3 güne mutlaka doktora git kese gözükür zaten.risk varsa bile tedaviye başlarsınız Allah’ın izniyle bişey olmazBenimki yeni 4+4 günlük ve lekelenme var korkuyorum yine mi düşük yapiyorum acaba
Ben tüp bebek ıle hamıle kaldım o yüzden yemeğe çok dıkkat ettık kesknlıkle dıkkat edılmelı bence bırde ben atlar sonra da kahverengı akıntı gıbı gelıyordu çok korkma Allah nasıp edecekse bırsey bahane olur sen önle mi al Allah büyükÇok teşekkür ederim Allah sana da bebeğine de sağlık versin dikkat ediyorum.yeme içme konusunda söylediklerini hiç duymamıştım çok iyi oldu
haklısınBen tüp bebek ıle hamıle kaldım o yüzden yemeğe çok dıkkat ettık kesknlıkle dıkkat edılmelı bence bırde ben atlar sonra da kahverengı akıntı gıbı gelıyordu çok korkma Allah nasıp edecekse bırsey bahane olur sen önle mi al Allah büyük
Benimde 5 haftanin icinde. 2. Hamileligim. Ilki 6. Haftada karnimda öldü 9 hafta da ancak bilindi ve alindi. Ne kanamam ne sancım hic bir belirtim yoktu. Simdi cor aspirin progestan ve guclu bir folik asit kullaniyorum. Dinlenmeye calisiyorum. Bende cok endiseliyim . Bende benim gibi olan arkadaslardan tavsiye almak isterim.Merhaba kızlar. Bugün ilk kez doktora gittim. Kese arkasında biraz kanama var dedi.progestan a başlattı ve folik asitini değiştirdi. Bu dönemde ilişkiden uzak durmamı ve ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Kanamam olursa korkmamam gerektiğini tedaviye başladığımız için sıkıntı olmayacağını söyledi ama içim çok da rahat değil. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Bu süreçte nelere dikkat ettiniz atlatabildiniz mi?
Bu yüzden ilk aylarda kontrollere gitmek önemli. Allah şimdiki bebeğine sağlık versinBenimde 5 haftanin icinde. 2. Hamileligim. Ilki 6. Haftada karnimda öldü 9 hafta da ancak bilindi ve alindi. Ne kanamam ne sancım hic bir belirtim yoktu. Simdi cor aspirin progestan ve guclu bir folik asit kullaniyorum. Dinlenmeye calisiyorum. Bende cok endiseliyim . Bende benim gibi olan arkadaslardan tavsiye almak isterim.
progestanı akşam hap, sabah fitil olarak olarak kullanıyorum. hap olarak uyku ve bulantı yapabiliyor çünkü. Benim de 5.-8. haftalar arası kahverengi akıntılarım vardı. Şu an geçti çok şükür.Canım korkma evet bol bol dinlenip su iç kese büyüdükçe kanama alanı yok olucaktır benimde öyleydi şuan 16+4 günlük oldu bile miniğim ki benim kahve lekelenmem de vardı progestanı düzenli olarak kullan fitil olarak mı kullanıyorsun progestanı çünkü öyle daha etkili demişti doktorum bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?