Düşük tehlikesi

fatma gunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
61
62
38
Merhaba kızlar. Bugün ilk kez doktora gittim. Kese arkasında biraz kanama var dedi.progestan a başlattı ve folik asitini değiştirdi. Bu dönemde ilişkiden uzak durmamı ve ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi. Kanamam olursa korkmamam gerektiğini tedaviye başladığımız için sıkıntı olmayacağını söyledi ama içim çok da rahat değil. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Bu süreçte nelere dikkat ettiniz atlatabildiniz mi?

Canım korkma evet bol bol dinlenip su iç kese büyüdükçe kanama alanı yok olucaktır benimde öyleydi şuan 16+4 günlük oldu bile miniğim ki benim kahve lekelenmem de vardı progestanı düzenli olarak kullan fitil olarak mı kullanıyorsun progestanı çünkü öyle daha etkili demişti doktorum bana

Teşekkür ederim canım normal yutuyorum doktor hiç fitil olarak kullanıldığından bahsetmemişti. Zaten çok fazla su içen biriyim gebelikle birlikte dudaklarım kurumaya başladı sürekli yatmak mı gerekiyor bu süreçte doktor böyle bişeyden bahsetmedi ama genelde bu şekilde söyleniyor ?

Yani canım genelde dinleniyordum dinlenmekte fayda var ev falan süpürme ağır işlerle uğraşma bu süreçte, yemek falan yapıyordum tabi ondan bişi olmaz

Yani canım genelde dinleniyordum dinlenmekte fayda var ev falan süpürme ağır işlerle uğraşma bu süreçte, yemek falan yapıyordum tabi ondan bişi olmaz
Zaten bu şekilde devam ediyorum en başından beri Yatma gibi bi lüksüm zaten yok okullar da açılıyor görevime devam edicem teşekkür ederim canım

Gecmış olsun benımde vardı 8. Haftada başlayıp 24 haftaya kadar devam eden hatta adet kanaması gıbı belkı daha fazla kanama ıle hastanede yattım çoğu 3 yerde kanama vardı bol bol su iç ananas havuç kabak çekirdeği somon başlığı ve kırmızı et yemenı tavsıye ederim lavaboda kendını asla zorlama çok fazla kalma gün ıcınde sureklı uzan ınslalah sağ salım kavuşursun yavruna

Çok teşekkür ederim Allah sana da bebeğine de sağlık versin dikkat ediyorum.yeme içme konusunda söylediklerini hiç duymamıştım çok iyi oldu

Benimki yeni 4+4 günlük ve lekelenme var korkuyorum yine mi düşük yapiyorum acaba
Canım lekelenme olabilir bu direkt düşük demek değil ki. Ben o haftalarda yerleşme kanaması yaşadım. Şu an 6+2 olduk ve bugüne kadar lekelenmem oldu doktora gidip ilaç bile kullanamadım 2 hafta boyunca.çok şükür bir şey olmadı. 2 3 güne mutlaka doktora git kese gözükür zaten.risk varsa bile tedaviye başlarsınız Allah’ın izniyle bişey olmaz

Çok teşekkür ederim Allah sana da bebeğine de sağlık versin dikkat ediyorum.yeme içme konusunda söylediklerini hiç duymamıştım çok iyi oldu
Ben tüp bebek ıle hamıle kaldım o yüzden yemeğe çok dıkkat ettık kesknlıkle dıkkat edılmelı bence bırde ben atlar sonra da kahverengı akıntı gıbı gelıyordu çok korkma Allah nasıp edecekse bırsey bahane olur sen önle mi al Allah büyük

haklısın teşekkür ederim dikkat ediyorum zaten benim kahverengi lekeye dönüşmedi hatta şu an baya azaldı diyebilirim o yüzden rahatladım Allah ne derse o olur veren de o alan da

Benimde 5 haftanin icinde. 2. Hamileligim. Ilki 6. Haftada karnimda öldü 9 hafta da ancak bilindi ve alindi. Ne kanamam ne sancım hic bir belirtim yoktu. Simdi cor aspirin progestan ve guclu bir folik asit kullaniyorum. Dinlenmeye calisiyorum. Bende cok endiseliyim . Bende benim gibi olan arkadaslardan tavsiye almak isterim.

Bu yüzden ilk aylarda kontrollere gitmek önemli. Allah şimdiki bebeğine sağlık versin progestan sanırım güçlü bir ilaç doktor korkmana gerek yok artık tedaviye başladık demişti sende içini ferah tut.ben kırmızı et beyaz et balık ağırlıklı besleniyorum yoğurt yemezdim yoğurt süt ürünleri tüketmeye başladım her sabah mutlaka yumurta yiyorum. bunlar da önemli hatta yukarıdaki yorumlarda havuç ve somon balıgından bahsedildi gerisi takdir i ilahi

progestanı akşam hap, sabah fitil olarak olarak kullanıyorum. hap olarak uyku ve bulantı yapabiliyor çünkü. Benim de 5.-8. haftalar arası kahverengi akıntılarım vardı. Şu an geçti çok şükür.

Geçmiş olsun cnm. Yatarken hep sırt üstü yat. Bana bunu bi tane nine söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…