Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 haftalık hamileyim ikizlerim olacak ama düşük tehlikem hala geçmedi ve geçmeyecek gibide duruyor sizde de böyle miydi ve neler yaptınız bebeklerimi kaybetmekten çok korkuyorum
17.haftaya kadar kanamam geldi...rahim ağzo boyu çok kısalmıştı.. hep yatmak zorunda kaldım... düşük tehlikesi geçti bu defa da erken doğum risklerinden korktum ..9 ay yattım şekerim
18 haftaya kadar düşük tehlikesi ve kanamalar yaşadım
sonrada erken doğum nikekim 28 haftalık doğurdum
progestan ilaç kullandım düşük önleyici bunun iğneleride var magnezyum desteği
ama en önemlisi stresden uzak durmalısın sürekli yatmalısın mutlu ve huzurlu olmalısınki erken sağlıksız doğumun olmasın
tam 37 hafta 4 gün nerdeyse kıpırdamadan yattım..annem Allah binlerce razı olsun ki HER GÜN geldi..işimi gücümü o yaptı valla..doktorumun önerisine göre hergün saatli besledi beni..bu arada progestan ve magnezyum kullandım düzenli ve hergün 2 vitaminim kan ilacım ayrıca belli bir aydan sonra kalsiyumum vardı..kanamalarım 14 hafta sürdü ve tekrarlamadı ama risk hep vardı tabi..ailece üstün çaba ve fedakarlıkla getirdik o günlere çok şükür ama arkadaşların dediği gibi stres çok önemli..benim gebeliğim esnasında domuz gribi vardı malesef..doktorum kanamalarım bittiğinde artık düşmezsen ve stresten uzak yaşarsan sağlıkla ve vakitlice gelirler demişti çok şükür öyle de oldu..eşinle sıkıntıların nedir bilemem paylaşmak ister misin?istersen dinleriz burada destek oluruz sana beraberce ama bu mutlu dönemin beraberce tadını çıkarmanızı öneririm..benim de çok kolay bir hayatım yok ne yazık ki ama herşey bebeklerimiz için diyeceğiz..UNUTMA SEN ARTIK BİR ANNESİN!!
canım benim haamileliğim çok şükür iyi geçti ama ben ilk adet tarihimde 5 gün kanamam old hamile olduğumu bilmiyodum o halde alışverişe bile gitmiştim soonradan öğrendim ki hamileymişim o yüzden kanamam olmuş çok şükür ki kızlarım hayatta 36+4 de doğurdum demek istediğim tabiki tedbirini al dinlen kendini yorma ama korkma içini ferah tut