merhaba hanımlar lütfen bana yardımcı olun 7 haftalık hamileyim vve sorunsuz gidiyordu bu sabah lavaboda nohut tanesi kadar bir kan pırtısı gördüm hemen doktora gittim sorun olmadığını söyledi ama düşük tehlikesine karşı progestan verdi eve geldiğimde kıl kadar bir kan pırtısı daha gördm böyle bir durum normalmi başına gelen varmı çok korkuyoorumm lütfenn.düşükte ne kadar bir kanama oluyor .
merhaba canım benimde çok fazla bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla düşüklerde kanamanın devam etmesi ve baya yoğun olması gerekiyor aklına kötü bişey getirme doktorunda sorun olmadığını söylemiş içini ferah tut.
merhaba hanımlar lütfen bana yardımcı olun 7 haftalık hamileyim vve sorunsuz gidiyordu bu sabah lavaboda nohut tanesi kadar bir kan pırtısı gördüm hemen doktora gittim sorun olmadığını söyledi ama düşük tehlikesine karşı progestan verdi eve geldiğimde kıl kadar bir kan pırtısı daha gördm böyle bir durum normalmi başına gelen varmı çok korkuyoorumm lütfenn.düşükte ne kadar bir kanama oluyor .
Bugun bendede kanama oldu.ilk pembeydi sonra kirmizi oldu.doktoragittim hemen vajinalultrasonlada bakti yolk kesesi olusmus.Gelisme var yani bebekte.Bana da progestan verdi dinlen dedi.Insallah saglikla aliriz kucagimiza
Bugun bendede kanama oldu.ilk pembeydi sonra kirmizi oldu.doktoragittim hemen vajinalultrasonlada bakti yolk kesesi olusmus.Gelisme var yani bebekte.Bana da progestan verdi dinlen dedi.Insallah saglikla aliriz kucagimiza
benim 6. hafta 14. hafta ve 15.haftalarda kanamam olmuştu.ilk 6,haftada kahverengi lekeydi bir kac gün öyle devam ettiydi.14,hfatada olan ise kırmızı adet olur gibiden biraz az kan geliyordu bu kanama 4 5 gün ara ara devam etti özellike tuvalete gittiğimde geliyordu.16.haftada aynı şekilde olmuştu.bebeğiniz iyi dediyse doktorunuz moralinizi bozmayın ilaclarınızı için ve sadece dinlenin sadece vc ye kalkın gerisi Rabbimin takdirinde..bazı bayanlar cok kanaması olmasına rağmen bebeğini düşürmemiştir.Rabbim inşallah bebeğinizi size ailenize bağışlar salğıklı gine.
sence nohut tanesi aşırı bir miktar mı seninki ne kadardı?[/QUOTE
KORKUTMAK GİBİ OLMASIN AMA BENDEN O KADAR GELMEDİĞİ HALDE 1 HAFTA RAPOR VERDİ YATTIM HİÇ KIPIRDAMADAN DUA ET BOL BOL ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH