düşük tehlikesinde kime inanayım.

mervgl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
106
38
13
29
Merhaba, 18+2 günlük hamileyim 6+1 de kanama şikayetiyle hastanede yattım ve yaklaşık 1 ay kadar istirahatli oldum. bu dönemde progestan tableti 200x4 şeklinde fitil olarak 100x3 hap olarak kullandım 14. haftaya kadar. 14. haftada ilk kez gittiğim özel hastanedeki doktor tehliken yok demişti arada başka doktorlarada göründüm vs. 2 gün önce beni yatıran doktorda muaynem vardı ve o hala devam ediyor riskin dedi. Ben kime inanayım kimin dediğini düşüneyim bilemedim. Birde benim açık sarı akıntım oluyor normal bir durum mu bu ?

Farkli farkli doktorlarla kafanizi karistirmayin. Bi tane anlastiginiz guvendiginiz birini bulun ona devam edin ona inanin akinti icinde doktora soyleyin ilac veriyor enfeksiyon falan olursa bebek icin yine riskli

Gebelik haftamiz aynı sizinle 18+4 gunlugum bende

Düşuk riskiniz varsa yatin dinlenin, suanda bende yatiyorum salı günü ragim ağzina riskli gebelik doktorum dikis atti,ailemin yasadığı sehre geldik acil olarak, kendi yaşadığım sehirde gittiğim doktor 2 gebelik kaybim olduğu halde ve rahim ağzına dikiş atilmasıni söyledigim halde 18.haftaya kadar rahmin durumu iyi dikiş atmayacagım dedi durdu taki rahim boyu kısalıp bize istiyosaniz 2.bir görüş alabilirsiniz başkasında diyerek dalga gecti resmen sagolsun riskli gebelik dotorum hemen geldigimiz günü ameliyata aldı ve yaşadigım sehirdeki doktora cok kızdı seni nasıl bekletebilir işlemini yapmaz diye, inşallah bebeklerimize sağ salim kavusuruz

Gebelik haftamiz aynı sizinle 18+4 gunlugum bende

Düşuk riskiniz varsa yatin dinlenin, suanda bende yatiyorum salı günü ragim ağzina riskli gebelik doktorum dikis atti,ailemin yasadığı sehre geldik acil olarak, kendi yaşadığım sehirde gittiğim doktor 2 gebelik kaybim olduğu halde ve rahim ağzına dikiş atilmasıni söyledigim halde 18.haftaya kadar rahmin durumu iyi dikiş atmayacagım dedi durdu taki rahim boyu kısalıp bize istiyosaniz 2.bir görüş alabilirsiniz başkasında diyerek dalga gecti resmen sagolsun riskli gebelik dotorum hemen geldigimiz günü ameliyata aldı ve yaşadigım sehirdeki doktora cok kızdı seni nasıl bekletebilir işlemini yapmaz diye, inşallah bebeklerimize sağ salim kavusuruz
çok geçmiş olsun bu durumu nasıl anladılar acaba ultrasonda belli oluyor mu ? biri var diyor biri yok işte bilemedim..

dusuk riskiniz yoksa bile, böyle bi durum basinizdan geçtiği için bol bol dinlenin.
Sarı akinti enfeksiyon habercisi olabilir idrar kültürü verin.
İnşallah sorunsuz alırsınız bebeginizi kucagınıza.

Farkli farkli doktorlarla kafanizi karistirmayin. Bi tane anlastiginiz guvendiginiz birini bulun ona devam edin ona inanin akinti icinde doktora soyleyin ilac veriyor enfeksiyon falan olursa bebek icin yine riskli
devlette tahlilleri vs yaptırıyorum tabi muayenede ediyorlar. Özeldeki doktoruma tavsiye üzerine gittim fakat o kadar kafam karıştı ki.. enfeksiyonum vardı ilaç kullandım arada bir elma sirkeli su içiyorum iyi geldiği için.

dusuk riskiniz yoksa bile, böyle bi durum basinizdan geçtiği için bol bol dinlenin.
Sarı akinti enfeksiyon habercisi olabilir idrar kültürü verin.
İnşallah sorunsuz alırsınız bebeginizi kucagınıza.
kültürüm temiz çıktı 2 hafta önce vermiştim ve enfeksiyon için antibiyotik kullandım. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin

• Beğen
Reactions: Eva
çok geçmiş olsun bu durumu nasıl anladılar acaba ultrasonda belli oluyor mu ? biri var diyor biri yok işte bilemedim..
Ultrasonda anlasılıyor arkadasım gerekirse iyi güvenilir sağlam riskli gebelik doktoru bulun, gittigim hastane cok güzel bir hastane rahim ağzından enfeksiyonu bile göşterdi acılmayı bile gösterdi riskli gebelik doktorum, doktor çok önemli dinlenin ilaçları kullanin bende ayni ilaclari kullaniyorum.

Ultrasonda anlasılıyor arkadasım gerekirse iyi güvenilir sağlam riskli gebelik doktoru bulun, gittigim hastane cok güzel bir hastane rahim ağzından enfeksiyonu bile göşterdi acılmayı bile gösterdi riskli gebelik doktorum, doktor çok önemli dinlenin ilaçları kullanin bende ayni ilaclari kullaniyorum.
Daha önce erken doğum mu yaşadıniz.
Rahim ağzı neden açılmış söylemedimı doktor.
Benımde erken doğum riskim var.
Serklaj yapmadı doktorum. İkiz gebelik yaşıyorum.

Daha önce erken doğum mu yaşadıniz.
Rahim ağzı neden açılmış söylemedimı doktor.
Benımde erken doğum riskim var.
Serklaj yapmadı doktorum. İkiz gebelik yaşıyorum.
2 gebelik kaybım var rahim agzi yetmezliginden dolayı gebelik kayiplarim oldu tabi enfeksiyonda başladı suanda dikiş atildı rahim ağzina

ilaçları bıraktık artık kanamam falan yok çok şükürde hangi bölgede gidiyorsunuz acaba doktora ?

2 gebelik kaybım var rahim agzi yetmezliginden dolayı gebelik kayiplarim oldu tabi enfeksiyonda başladı suanda dikiş atildı rahim ağzina
Bende 19 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim daha önce.
Bu gebeligim de ikiz, rahim boyu 29 mm çıktı normal bi sıkıntı yok dedi. ama ben çok korkuyorum.

Bu gebeligim de ikiz, rahim boyu 29 mm çıktı normal bi sıkıntı yok dedi. ama ben çok korkuyorum.
rabbim şifa versin inşallah tekrar yaşamazsınn

• Beğen
Reactions: Eva
Benim en son 26 gibi bir değer cıktı acil alındım ameliyata,sizinde varmış kaybınız gecmis olsun ancak sizede önerım riskli gebelik doktoruna gidin sizinki ikiz daha 2 kat bir gebelik durumu oluyor, bazı doktorların takip anlayışıni anlamıyorum malesef

Benim en son 26 gibi bir değer cıktı acil alındım ameliyata,sizinde varmış kaybınız gecmis olsun ancak sizede önerım riskli gebelik doktoruna gidin sizinki ikiz daha 2 kat bir gebelik durumu oluyor, bazı doktorların takip anlayışıni anlamıyorum malesef
kaçıncı haftada 26 mm çıktı.
Sürekli yatıyor musunuz ben hep uzaniyorum neredeyse.
Bende perinotologa gidiyorum ama devlet hastanesinde özel değil.
Biz burda serklaj yapmıyoruz ve yaptırtma taraftarida değilim dedi. bende ikilemdw kaldım.

Back
X