Dusuk tehlikesine progestan ve kan sulandirici

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
En iyi cevaplar
1
63
18
33
Merhaba kizlar 1 kimyasal gebelik
1 de 5,5 haftalik dusugum var
Simdi tkrr hamileyim adet olmam gereken 3. gun 146 hcg cikti idrarda hafif kan var dedi saglik Ocağındaki doktor bana kadın doktoruna görün erkenden önlem alınsın dedi ben de bugün özele gittim özelde doktor kese henüz gözükmedi erken dedi haftaya gel aynı zamanda progesteron de kan sulandırıcı cu aspirin verdi sizce işe yarar mi Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ve Gebeli devam etti mi yardımcı olursanız sevinirim biraz üzgünüm ve tedirginim 😓

Bende 12+4 üm kanamam çok vardı düşük tehlikesi dedi daha bugün doktor ilaç veriyorum ama bunların hepsi boş ben olsam kullanmam dedi düşeceği olan bebek her türlü düşer yatarken bile düşer ama düşmeyecekse trafik kazası geçirsen bile durur dedi sadece moralini yüksek tutman gerekir dedi galiba öyle canım aklımıza getirmememiz gerek düşüğü

Bende 12+4 üm kanamam çok vardı düşük tehlikesi dedi daha bugün doktor ilaç veriyorum ama bunların hepsi boş ben olsam kullanmam dedi düşeceği olan bebek her türlü düşer yatarken bile düşer ama düşmeyecekse trafik kazası geçirsen bile durur dedi sadece moralini yüksek tutman gerekir dedi galiba öyle canım aklımıza getirmememiz gerek düşüğü
Canım benim kanamam yok öncekinde kanamam olmuştu düşürdüm zaten progesteron vermişlerdi sadece o da işe yaramadı dediğin gibi düşecek varsa düşünüyor ama şöyleki eğer kanda bulaşma varsa ve bu sebep oluyorsa belki işe yarar diye düşündüm çünkü çok insanda duydum aslında bu kan sulandırıcı ye kanamam yok sadece sağlık Ocağındaki doktor idrarda birazcık kan var kanaman var mı dedi dedim yok işte leke de gelmedi olma ihtimaline karşı başla dedi inşallah hiçbir şey olmaz pozitif düşünüyorum aslında ama yinede tedirginim üzüldüm birazcık yani

Merhaba kizlar 1 kimyasal gebelik
1 de 5,5 haftalik dusugum var
Simdi tkrr hamileyim adet olmam gereken 3. gun 146 hcg cikti idrarda hafif kan var dedi saglik Ocağındaki doktor bana kadın doktoruna görün erkenden önlem alınsın dedi ben de bugün özele gittim özelde doktor kese henüz gözükmedi erken dedi haftaya gel aynı zamanda progesteron de kan sulandırıcı cu aspirin verdi sizce işe yarar mi Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu ve Gebeli devam etti mi yardımcı olursanız sevinirim biraz üzgünüm ve tedirginim 😓
Canım Allah hakkında hayırlısını versin. Ben tüp bebekle hamile kalmıştım progestan fitil kan cıvıtıcı igne düşük önleyici iğne hepsini kullandım progestan işe yarıyor olabilir tabi iğne de kullandım ama . Bebeğimin kalbi durduğu halde düşmedi kasılmalar oluyordu düşmeye çalışıyordu sanırım ama bir ay öyle geçmiş. Ben hiç bir iş yapmadım yemeğimi bile düşmedi ama kalbi durdu sağlıklıysa ve yiycek ekmeği varsa ne olursan olsun kalır seninle 🤲

Canım benim kanamam yok öncekinde kanamam olmuştu düşürdüm zaten progesteron vermişlerdi sadece o da işe yaramadı dediğin gibi düşecek varsa düşünüyor ama şöyleki eğer kanda bulaşma varsa ve bu sebep oluyorsa belki işe yarar diye düşündüm çünkü çok insanda duydum aslında bu kan sulandırıcı ye kanamam yok sadece sağlık Ocağındaki doktor idrarda birazcık kan var kanaman var mı dedi dedim yok işte leke de gelmedi olma ihtimaline karşı başla dedi inşallah hiçbir şey olmaz pozitif düşünüyorum aslında ama yinede tedirginim üzüldüm birazcık yani
Benim bildiğim direk başlatıyorlar önceki düşükler varsa iğnelere tabletlere kan sulandırıcı da kullanıyorlar arkadaşım doğum zamanına kadar kullandı

Benim de geçen sene kimyasal gebeliğim oldu. Kanama başlayınca progesteron fitil verdi doktor ama iki gün sonra düştü. Şuan ikinci gebeliğim ve 28 haftalık. Kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ayrıca geçen hafta doktorum kasık ağrısı için progestan verdi. Progestan kasık ağrısı içinde veriliyormuş düşük önlemesi dışında. Ama iki gün sonra hafif pembemsi leke geldi tekrar gittim idrar tahlili vermiştim onda kan görülmüş. Proluton iğne verdi haftada bir tane olmak üzere 4 tane. Aynı zamanda fitili de kullanıyorum. Hani önemli olan stres yapmamak elde değil evet.ben de her lavaboya gittiğimde dikkatle bakıyorum leke veya kan var mı diye.sırf bu yüzden psikolojik destek dahi almayı düşünüyorum. Rabbimin yazdığını yaşıyoruz. Eğer stres yaparsan olmayacak birşey bile olur Allah korusun. Ama stres yapmazsan daha güvenli tutunur

Back
X