düşük ve kürtajdan sonraki hamileliğimi istirahatlemi geçirmem gerekiyor?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
mrb kızlar. benim ilk hamileliğim sorunsuz geçti 3 yaşında bir çocuğum var.sonrasında farkına varmadan düşük yapmışım.ama kürtaj olmama gerek kalmadı. şimdide 9 haftalık hamileyken bebeğimin kalp atışlarının durduğunu öğrenip kürtaj oldum. bundan sonra tekrar hamileliğimi hep istirahatlemi geçirmem gerekiyor? dr. yaşadığım durumun benimle ilgili olmadığını bebekle alakalı olduğunu söyledi gerçi ama yinede tedirginim. etrafımdakiler sen bidaha hamile kalırsan 9 ay yatarak geçirmen lazım falan diyor. beni gelip bakacak kimsem yok küçük çocuğumda var. benzer durum yaşayanınız varmı?

Canım benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı.şu an 2. kez hamileyim aynı soruları sordum doktoruma yatmakla hiç alakası yok dedi.şu an 4,5 aylık hamileyim hiç yatmadım bi sıkıntımda yok çok şükür.Sende hamile kaldığında yine görüşürsün doktorunla.

ama benim öncesindede bir düşüğüm oldu. halk arasında söylenirya hani bir kere düşüğe alıştığı zaman bünye sonraki gebelikte bebek kolay tutunamazmış yatmak gerekirmiş vs. vs. dr.larda farklı söylüyor. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…