Düşük veya kürtaj sonrası az adet olma

gamer123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2015
514
194
53
42
Kızlar kürtaj sonrası iki aydır az adet oluyorum bu normal mi? moralim bozuldu

Kızlar kürtaj sonrası iki aydır az adet oluyorum bu normal mi? moralim bozuldu
Ay canm valla aynı durumdayız. Bende 17 martta kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim. 35 gün sonra adet oldum 2 pet toplasan dolmamıştır. 2.adetimde yine 35 gün sonra oldu yine aynı şekilde. Şimdi soğan kürü deniyorum. Belki faydası olur. Doktorumada sormadım valla hiç bakalım bu ayda böyle olursa giderim bi. Ağustos gibi dondurulmuşları düşünüyorum çünkü.

Benimde nisan ortası gibi bebeğim 7,5 haftalıktı kalbi durdu sonra ikinci adetim hem erken oldu ve yine çok az oldu. bende olursa temmuzda dondurulmuşları düşünüyorum ama inş düzene girer normale döner yoksa bu şekilde zor

Aynen canm çok zor. Doktorum 2 adet döneminden sonra tekrar koyarız demişti ama maalesef kendimi hazır hissetmiyorum. Aslında kist yada yapışıklık olduğunuda düşünmüyorum ne hikmetse içim pek rahat :) bu ayda aynı olursa bakcaz artık. Sen doktorunla konuştun mu peki hiç neden olurmuş

Konuşmadım daha, yapışıklık fln olur diye korkuyorum kürtajdan sonra çok kanama oldu rahim toparlanamadı galiba yada kist fln mı oluştu bilmiyorum doktora gitsemmi yoksa öbür adetle düzelirmi kafam karışık

Benimde kürtajdan sonra 2 damla kadar geldi bir daha hiç gelmedi 35 gün sonrasına adet oldum işte. Kist olsa adet öncesi ve sonrası lekelenmeler olurdu diye düşünüyorum çünkü 2 sene öncesinde çikolata kistim olmuştu oradan biliyorum. Yapışıklıkda son teknoloji vakumla yapılıyormuş ya o yüzden çok çok düşük bir ihtimalmiş. Doktoruma sormuştm çıktıktan sonra. Aslında bi doktora görünmekte işte bu tedaviden dolayı bir süre hastane doktor görmek istemiyo galiba insan.

Aynen doktor görmek istemiyor insan, düzelir umarım 3. Seferde. Benim ilk ay hormonlarm düzene girsin diye ilaç vermişti 21 günlük anlaşılan işe yaramamış transfer geciksin istmiyorum sorun çıkmaz umarım. Yapışıklık ultrasonla anlaşılmıyor sanırım histereskopi fln gerekiyor umarım gerek kalmaz, doktorum tekrar rahim filmi ister diyede korkuyorum

Ben rahim filminden korkmuyorum da histereskopi falan hem pahalı hem anestezili baya zor. Eğer isterse doktorlar yapılcak be gülüm neler yapmadık bu yolda korktuğumuz herşeyleri yaşadık kürtajı bile. Allah yardımcımız olsun ne diyim.

Haklısın hiç aklımıza gelmeyen şeyler yaşadık herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.. Bu arada benim kasık ağrılarım oluyor sendede oluyormu?

Haklısın hiç aklımıza gelmeyen şeyler yaşadık herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.. Bu arada benim kasık ağrılarım oluyor sendede oluyormu?
Ara ara evet canm. Geçen ayda olmuştu. Geçen ay daha keskin giriyordu ağrı bu ay pek öyle değil.

Kızlar merhaba. Ben 7 mayısta kürtaj oldum ve hala regl olmadım karnımda da şişkinlik hissediyorum tekrar hamile kalmış da olamam sizce endişelenmeli miyim?

Kızlar merhaba. Ben 7 mayısta kürtaj oldum ve hala regl olmadım karnımda da şişkinlik hissediyorum tekrar hamile kalmış da olamam sizce endişelenmeli miyim?
Endişelenme cnm. Benimde 35.gün gelmişti. 40 güne kadar normal kürtajdan sonra.

40 güne kadar normal, gecerse doktora görünmekte fayda var ilaç fln verir cnm

Endişelenme cnm. Benimde 35.gün gelmişti. 40 güne kadar normal kürtajdan sonra.
Cnm düzeldimi senin tekrar hasta oldunmu ben merakla bekliyorum normal olsun diye ama daha var olmasına yapışıklık fln olur diye korkuyorum hala..

Cnm düzeldimi senin tekrar hasta oldunmu ben merakla bekliyorum normal olsun diye ama daha var olmasına yapışıklık fln olur diye korkuyorum hala..
Valla bende olmadım daha canm. Geçen gün kadın doğuma gittim mantar oldum çünkü. Anlattım durumu rahim kalınlığın var dedi öyle kist falanda görmedi. Yapışıklık için hsg yada histeroskopi yapar doktorun tedaviye başladığında dedi. Eğer düzelmezse tabi. Perşembe yine gidicem smear testi yaptırmak istiyorum 1 sene doldu. İnşallah normale döneriz ya

Cnm ne durumdasın ben yine bu adetimde leke gibi geliyodu netten bitki karışımı okudum 3. Gündü denedim birbucuk gün sonra arttı miktar ondanmı oldu bilmiyorum ama yazmak istedim bir bardak kaynamış suya kekik nane biberiye zerdeçal zencefil kattım az az 3-5 dk bekletip üstünde birikenleri alıp içtim 4 kez içtim denenebilir :)

Gecmis olsun kızlar. Bebegimin kalbi durunca kürtaj oldum..ilk regl 37 .gün geldi 3.4 gün sürdü normalde kahve lekeyle 6 .7 günü bulur,2 reglm nedense bayagi yogun oldu normal reglilere göre dolu dolu 6 gun sürdü birden kesildi..

Valla sende aklımdaydın tatlm yazacaktm buraya. Bende oldum bugün 4.günüm. diğer adetlerime göre daha yoğundu. En azından 4-5 pet değiştirdim. Soğan kürü yapmıştım 20 gün önce falan belki o etkiledi bilmiyorum. Normalleşmesi mutlu etti senin adınada sevindim. Diğer ay söylediğin şeyi uyguluycam mutlaka. Ağustos gibide dondurulmuşları nasipse denemek istiyorum. Sen ne zaman deniyceksin tekrar.

Sanada çok geçmiş olsun. Benimde 36.gün gelmişti kürtajdan sonra. 2.adetimde aynı şekilde. Biz az gelmesinden şikayetçiydik :) sen çok gelmesinden. Takma kafana sakın çünkü çok gelmeside normal. Diğer adetlerinde normale döner mutlaka. Aslında biraz zaman vermeliyiz galiba kendimize. Hem ruhumuz hem bedenimiz allak bullak oldu. İllaki normale döneceğiz hepimiz. Ama stresle bu zamanı uzatırız. Amaaan boşverelim

Sanada geçmiş olsun cnm, her vucüt farklı tepki veriyor demekki, anladımki 3-4 ayı bulabiliyor rahimin toparlanması, normale dönmesi. Olmazsa doktora görünürsün, hiç adet olmaması sorun sanırım düzelir sabret stres olmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…