- 18 Ağustos 2023
- 14
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi sedaemrah29
-
İlk 680 sonra 875 1220benim de yavaş artmıştı ama sağlıklı idi. sizin de öyle olabilir ama kaç gün aralıklarla yaptırdınız testi onu yazar mısınız. iki günde bir %60 artması gerek en az. eğer bu oranı karşılıyorsa değeriniz sağlıklı olma ihtimali yüksek benim de o şekilde artmıştı
Merhaba ben dış gebelik geçirdim malesef benim sonuçlarıma benziyor. Bence düzgün bi yerde ayrıntılı muayene olun mutlaka keseyi göreceklerdir tüpte vs. Benim en son betam 3600 küsürlerde tüpte keseyi görüp acil ameliyata almışlardı. Umarım en güzel şekilde neticelenir durumunuz.İlk 680 sonra 875 1220
1905
2700
3100
3700
Olarak artti 2 günde bir
Baktırdım şimdi hafif lekelenmem olmus adet tarihim gelmiş
Insallah doktorum pazartesi gel bakicaz dedi bugünde hafif lekelenme oldu korkuyorumMerhaba ben dış gebelik geçirdim malesef benim sonuçlarıma benziyor. Bence düzgün bi yerde ayrıntılı muayene olun mutlaka keseyi göreceklerdir tüpte vs. Benim en son betam 3600 küsürlerde tüpte keseyi görüp acil ameliyata almışlardı. Umarım en güzel şekilde neticelenir durumunuz.
Peki sıkıntilimiydi sonrası sağlıklı gebelik oluşuyormusMerhaba ben dış gebelik geçirdim malesef benim sonuçlarıma benziyor. Bence düzgün bi yerde ayrıntılı muayene olun mutlaka keseyi göreceklerdir tüpte vs. Benim en son betam 3600 küsürlerde tüpte keseyi görüp acil ameliyata almışlardı. Umarım en güzel şekilde neticelenir durumunuz.
Benimde sizin gibi sürekli beta baktırarak geçirdiğim çok sıkıntılı bi süreçti ben ameliyattan sonra rahatlamıştım açıkçası sonuca erdiği için 3 ay korunduk sonraki ay yeniden hamile kaldım şimdi 2 yaşında oğlum.Peki sıkıntilimiydi sonrası sağlıklı gebelik oluşuyormus
Maşallah inşallah benimde netleşir herseyim Rabbım hayırlı güzel afiyet dolu bir ömür versin yavrunuza sizeBenimde sizin gibi sürekli beta baktırarak geçirdiğim çok sıkıntılı bi süreçti ben ameliyattan sonra rahatlamıştım açıkçası sonuca erdiği için 3 ay korunduk sonraki ay yeniden hamile kaldım şimdi 2 yaşında oğlum.
sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor maalesef üzülmeyin genelde peşinden sağlıklı gebelik geliyor inşallahİlk 680 sonra 875 1220
1905
2700
3100
3700
Olarak artti 2 günde bir
Baktırdım şimdi hafif lekelenmem olmus adet tarihim gelmiş
Insallah hayırlısı Rabbım isteyen herkese kolaylıkla versinsağlıksız bir gebelik gibi görünüyor maalesef üzülmeyin genelde peşinden sağlıklı gebelik geliyor inşallah
Dis gebelik teşhisi konuldu sol tupte 6 haftalık olmus ilk ameliyat dediler yırtılma yok diye iğneyi deneyelim dediler yattığım günün akşamı kalcadan 2 taraftan iğne vuruldum 4 gün betam düştüğü icin taburcu oldum 7 gunu betam artık baya dusmus çok şükür 300 lerdeydi kontrollere gidicem artık çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasınNe yaptınız merak ettim sizi
İyi yapmışsınız çok geçmiş olsunDis gebelik teşhisi konuldu sol tupte 6 haftalık olmus ilk ameliyat dediler yırtılma yok diye iğneyi deneyelim dediler yattığım günün akşamı kalcadan 2 taraftan iğne vuruldum 4 gün betam düştüğü icin taburcu oldum 7 gunu betam artık baya dusmus çok şükür 300 lerdeydi kontrollere gidicem artık çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın
Teşekkür ederim çok sagolunİyi yapmışsınız çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?