Düşük yapan arkadaşlarım lütfen banada yardım edin :(

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Merhaba arkadaşlar,
sizler sayesinde kendimi toparlıyorum.
İlk gebeligm agustos ayındaydı bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum ekim ayında.Ocak son adetimdi .Hamileydim gene olmadı.Kesem buyumemis.Su anda kanamam var.
Boyle dusuk oluyor galiba.
Ne zaman baktırmaylim tamamen dustumu diye.
Bide bazı testler istendı.Bugun dr gittim 3 dusukten sonra yapilmasi lazim gerek yok dedi.
Ama ben o riski alamamki.:(
Toksoplzma,cocuk felci vs.
Bu testleri nerde yaptırmam lazım,bide özele giriyorlarmı.
Su andan itibaren nasıl bir yol izlemeliyim.
Bana yardımcı olurmusunuz...

merhaba öncelikle geçmiş olsun. 3. düşükten sonra genetik testler yapılır. Bahsettiğin testler genetik değil ki. Toksoplazma hamilelik düşünen yada hamile kişilere yapılan bir test. Çocuk felcini anlamadım ama başka ne testi istediler? Doktor isteği ile herhangi bir labaratuarda yaptrabilirsin. Kesen hiç oluşmamış ve kanaman başladıysa bu düşük değil kimyasal gebeliktir. Kanaman bitince betahcg testi yaptırırsan iyi olur sıfırlandıya tekrar bebek çalışmaları için denemeye başlayabilirsiniz.

kese kaç haftada kalmış..?
kanaman başladıysa hastaneye gitmen gerekir..
bende geçen ay boş gebelik nedeniyle ilaçla düşük yaptım..
8 haftalık olması gerekn kese 6 haftada kalmıştı..
hastane ortamında düşük yapman daha sağlıklı olur
düşürdüğün parçaları patolojiye verirler sebebi araştırılır...
genetik testleride dokotrunla konuşursun
o seni yönlendirir...

5 haftada kalmış kesem arkadaşlar.Doktora gittim ultrasonda baktı kesen gitmis zaten dedi.Kanaman 1 haftaya geçer dediler.Başkada bişe demediler.

5 haftada kalmış kesem arkadaşlar.Doktora gittim ultrasonda baktı kesen gitmis zaten dedi.Kanaman 1 haftaya geçer dediler.Başkada bişe demediler.

kanaman yakın zamanda biter telaşalanma
önce bi kendini toparla daha sonra doktorunla görüş
araştırma yapmak istediğini söyle o seni yönlendirir
kan pıhtıllaşması, kromozom anomisi gibi testler istetecektir
onlarıda fakülte hastanesinde yaptırırsın
geçmiş olsun

bilgi sahibi değilim ama ALLAH tez zaman da şifa versin inş. sizin için üzgünüm :(

Öncelikle geçmiş olsun hangi testler yapılır araştırman lazım canım ama tekrarlayan düşüklerde son zamanlarda en çok karşılaştığım sorun kan pıhtılaşması..... onu da üniversite hastaneleri genetik bölümü yapıyormuş.. forumda genelde herkes malesef yalan söylemek zorunda kalmış 3 düşüğüm var deyip bu testi yaptırmışlar.... bayağı olumsuz sonuç alan da var.... bi baktır istersen.. bende aralık da 8+3 haftalık kürtaj oldum kalp atışı yoktu bebeğimin... şimdi yine denemelere başladık ama bu testi yaptırmayı düşünüyorum yakın zamanda...

Back
X