Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benKimse yasamadi mi boyle bir durum
Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle. İyiyim atlattim sukurler olsun Rabbims simdi adet olacağım ama bir türlü olamıyorum. .az az geliyor. Üç dört gündür çok sarstı bni çok şükür yinede ...noldu durumun
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle. İyiyim atlattim sukurler olsun Rabbims simdi adet olacağım ama bir türlü olamıyorum. .az az geliyor. Üç dört gündür çok sarstı bni çok şükür yinede ...
Evet canım hayırlısı Allahtan insaallaholur olur inşallah atattık hep imiz atlatıyoruz baska care yok zaman en büyük ilaç dua
Bnde gecen ay 8 inde dusuk yaptm ve kanamam baslamisti bnde adetimi bekliorum doktor adet duzeni icin tarlusal die i hap vermisti ama hala olnadm bnde bekliorm
Canım bnde 4 unde düşük yaptim daha anca olursun 1 2 güne başlarken hata 3 4 güneBnde gecen ay 8 inde dusuk yaptm ve kanamam baslamisti bnde adetimi bekliorum doktor adet duzeni icin tarlusal die i hap vermisti ama hala olnadm bnde bekliorm
Daha yeni oldum ama öyle şakir şakir yani adet gibi deil hala parçalar geliyor kan pıhtısı ve de agrili arkadaşım. .. birde nefes darlığı carpinti vs da eklendi üstüne bildiğin patlıyorum yanisen oldun mu cnm