DÜŞÜK YAPANLAR 5 HAFTALIK

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
ARKADAŞLAR BU 2. DÜŞÜĞÜM ilkinde kürtaj oldum 7-8 haftalık dı. bu sefer 5+3 de bitti kanamam yok denecek kadar az doktor kürtaja gerek yok dedi böyle olAN var mı??

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

noldu durumun

Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle. İyiyim atlattim sukurler olsun Rabbims simdi adet olacağım ama bir türlü olamıyorum. .az az geliyor. Üç dört gündür çok sarstı bni çok şükür yinede ...

olur olur inşallah atattık hep imiz atlatıyoruz baska care yok zaman en büyük ilaç dua

Bnde gecen ay 8 inde dusuk yaptm ve kanamam baslamisti bnde adetimi bekliorum doktor adet duzeni icin tarlusal die i hap vermisti ama hala olnadm bnde bekliorm

evet tarlusal içersen düzenlenir dedi ama beklemedeyim hala

bnmki kimyasaldı doktor hormonların düzenlenir dedi ama bilmiorum artık bnde biraz pişmanım kullandığıma

bi de bazılarının 50 günde filan oluyormuş düşükten sonra o yüzden kullandım ilacı

bnm adetlerim zaten ağrılı geçer bakalım bu sefer nasıl olacak :110:

Y canım rahat e zaten normalde de . . . Doktor hormonlar 40 günde toparlanio dedi bana arkadaşım seninki nie verdi bilmiyorum ama sende adet düzensizliği yokki dusuk yapmışsın... sadece bu

Back
X