Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet dedim ya canım zaten olmana2 3 gün var bak görürsün benim dedim gibi olack yani bu ilacı içmeye gerek varmiydi bilemedim neyse ya bitince daha da içemezsin zati:)
ya doktor ilk hamileliklerde %40 kimyasal olma ihtimali var dedi 2. gebeliğinde bu oran daha az dedi %90 sağlıklı gebelik yaşarsın %10 kimyasal olabilir dedi bunun milyonlarca sebebi olabilir araştırılmasına gerek yok dedi ama inşallah diğer gebeliğimizde skntı olmaz
Benim başımdan 2 ggün önce geçen olay malesef..Şuan az da olsaa kanamam devam ediyor. Pazar gecesi kanamam başladı ve ertesi gün dr ye gittim. Çok küçüktü benimki.4 haftalık. kan testi yapıldı beta 30 a gerilemiş. 2. Bebiş olacaktı ama nasipte yokmuş demekki..
Benim de bugun basima geldi. Ilk bebegim olacakti. Beta hcg 20 ye düşmüş. Adet kanamasi gibi kanama var su anda. 6+1 haftalikti daha... Kismet degilmis...
Benim de bugun basima geldi. Ilk bebegim olacakti. Beta hcg 20 ye düşmüş. Adet kanamasi gibi kanama var su anda. 6+1 haftalikti daha... Kismet degilmis...