Düşük yapanlar lütfen deneyim paylaşın. bir daha ne zaman bebek düşünmeliyim?

cnks10

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
40
16
34
Arkadaşlar ben dün 5 haftalikken düşük yaptm. Her sey yolunda idi ama dün sabah kanama ve agriyla düşük gerceklesti.Kurtaja gerek kalmadan et parçalarını vucut disari atti kontrollerm yapıldı sorun yok.suan kanamam da agrim da kalmadi şükrolsn. 4gunluk anne adayligimin tadi damagmda kaldi. Aranzda benzer durum yasayanlar sizler ne zaman hamile kaldinz. Kurtaj olmadgm icin 6 ay beklememe gerek var mi? Dktrdan da bilgi alacagm zaten ama deneyimlernizi merak ediyorum.

merhaba bende sekiz haftalıkken düşük yaşadım ne olduğunu bile anlayamadım. kendi kendine düştü kürtaja gerek kalmadı. doktorum üç ay korun dedi sonra kendini hazır hissedersen tekrar dene diye. korunduk üç ay dördüncü ay denedik ve şimid 12 haftalık gebeyim. düşükten sonra gebe kalmak daha kolay olur diyordu herkes bir kaç aya tekrar hamile kalırsın. dedikleri doğru çıktı. sen yeterki moralini yüksek tut. rabbim yardımcın olsun

merhaba bende sekiz haftalıkken düşük yaşadım ne olduğunu bile anlayamadım. kendi kendine düştü kürtaja gerek kalmadı. doktorum üç ay korun dedi sonra kendini hazır hissedersen tekrar dene diye. korunduk üç ay dördüncü ay denedik ve şimid 12 haftalık gebeyim. düşükten sonra gebe kalmak daha kolay olur diyordu herkes bir kaç aya tekrar hamile kalırsın. dedikleri doğru çıktı. sen yeterki moralini yüksek tut. rabbim yardımcın olsun

Cevap için cok teşekkür ederimmm şimdi okudum. Çok şükür gene hamileyim. Dedigin gbi dusukten sonra daha kolay oluyor :KK28:

X