- 29 Kasım 2019
- 10
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi gizemkayax
Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun .. bende iki ay önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve tıbbi düşük yaptım hastanede. Doktor kontrolü sonrası istediğin zaman korunmayı bırak dedi bana. Tabi ki çok üzücü bı durum fakat bı daha olup olmayacagini kimse bilemez .. tedbirimizi alıp beklicez Allah'ın izniyle. Sende doktor kontrollerini ol düşüğün nedenini öğrenmeye çalış önlemini al . İnşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklermz ,sağlıklı bebeklerimiz olur . SevgilerleMerhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun .. bende iki ay önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve tıbbi düşük yaptım hastanede. Doktor kontrolü sonrası istediğin zaman korunmayı bırak dedi bana. Tabi ki çok üzücü bı durum fakat bı daha olup olmayacagini kimse bilemez .. tedbirimizi alıp beklicez Allah'ın izniyle. Sende doktor kontrollerini ol düşüğün nedenini öğrenmeye çalış önlemini al . İnşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklermz ,sağlıklı bebeklerimiz olur . Sevgilerle
[/QUOTE
Bir kaç doktora gittim İstanbul’daki doktor 3 ay korun dedi benim doktorun ise korunmak istemiyorsan gerek yok korunma dedi daha 7 aylık evliyim ama bebiş çok istiyoruzKaç yıllık evlisin doktor ne kadar korunun dedi
Kürtaj olmadıysan bir adet sonrası korunmayı bıraka bilirsin benceBir kaç doktora gittim İstanbul’daki doktor 3 ay korun dedi benim doktorun ise korunmak istemiyorsan gerek yok korunma dedi daha 7 aylık evliyim ama bebiş çok istiyoruz
Kürtaj olmadım hemen olma şansım var mıKürtaj olmadıysan bir adet sonrası korunmayı bıraka bilirsin bence
Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin ins teşekkür ederimYani herkes öyle söylüyor inşallah öyledir ben kürtaj oldum geçen ay o yüzden üç ay beklemek zorundayım ama siz daha şanslısınız üvülasyonu takip edip stres yapmazsanız olur bir arkadaşımın öyle oldu bir ay bekledi diğer ay hamileydiAllah gönlüne göre versin
Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin ins teşekkür ederim
Siz kaç aylık hamileydiniz ve ne kadar olmısto bebek düsük yaptınız büyük müydü kürtaj oldunuzYani herkes öyle söylüyor inşallah öyledir ben kürtaj oldum geçen ay o yüzden üç ay beklemek zorundayım ama siz daha şanslısınız üvülasyonu takip edip stres yapmazsanız olur bir arkadaşımın öyle oldu bir ay bekledi diğer ay hamileydiAllah gönlüne göre versin
Merhaba bende yaklasık 5 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunmana gerek yok demişti.Sizinde kimyasal gebelik miydi?Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
5 haftaydı ben dış gebelik geçirdim o yüzden kürtaj oldumSiz kaç aylık hamileydiniz ve ne kadar olmısto bebek düsük yaptınız büyük müydü kürtaj oldunuz
Siz kaç aylık hamileydiniz ve ne kadar olmısto bebek düsük yaptınız büyük müydü kürtaj oldunuz
Hemen olur canım hiç üzülme öenmli olan hamile kalıyor olabilmen. Geçmiş olsun...Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Nasıl anladın cnm düşük yaptığını aynı durumu yaşıyorumMerhaba arkadaşlar bende 2 Ocak da düşük yaptım kendiliğinden 5.haftalıktı doktor bana bir adet gör ondan sonra hamile kalabilirsin dedi