Düşük yapanlar

gizemkayax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
10
3
1
30
Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı

Merhaba hanımlar 6 haftalık gebeydim ilk hamileliğim . Ama Düşük yaptım bir hafta önce çok kötü üzücü bi durum. Bir daha olur mu ne zaman olur benim gibi düşük yapan var mı
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun .. bende iki ay önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve tıbbi düşük yaptım hastanede. Doktor kontrolü sonrası istediğin zaman korunmayı bırak dedi bana. Tabi ki çok üzücü bı durum fakat bı daha olup olmayacagini kimse bilemez .. tedbirimizi alıp beklicez Allah'ın izniyle. Sende doktor kontrollerini ol düşüğün nedenini öğrenmeye çalış önlemini al . İnşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklermz ,sağlıklı bebeklerimiz olur . Sevgilerle

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun .. bende iki ay önce bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve tıbbi düşük yaptım hastanede. Doktor kontrolü sonrası istediğin zaman korunmayı bırak dedi bana. Tabi ki çok üzücü bı durum fakat bı daha olup olmayacagini kimse bilemez .. tedbirimizi alıp beklicez Allah'ın izniyle. Sende doktor kontrollerini ol düşüğün nedenini öğrenmeye çalış önlemini al . İnşallah bundan sonra sağlıklı gebeliklermz ,sağlıklı bebeklerimiz olur . Sevgilerle
[/QUOTE

Sizede çok geçmiş olsun rabbim şifamızı verir ins . Doktor 3 düşükten sonra araştırma yapıyoruz dedi bu çok üzücü .. cevabın ve İlgün icin çok teşekkür ederim . Sevgilerle

Yani herkes öyle söylüyor inşallah öyledir ben kürtaj oldum geçen ay o yüzden üç ay beklemek zorundayım ama siz daha şanslısınız üvülasyonu takip edip stres yapmazsanız olur bir arkadaşımın öyle oldu bir ay bekledi diğer ay hamileydi🙏Allah gönlüne göre versin

Yani herkes öyle söylüyor inşallah öyledir ben kürtaj oldum geçen ay o yüzden üç ay beklemek zorundayım ama siz daha şanslısınız üvülasyonu takip edip stres yapmazsanız olur bir arkadaşımın öyle oldu bir ay bekledi diğer ay hamileydi🙏Allah gönlüne göre versin
Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin ins teşekkür ederim

Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin ins teşekkür ederim
Siz kaç aylık hamileydiniz ve ne kadar olmısto bebek düsük yaptınız büyük müydü kürtaj oldunuz

Merhaba bende yaklasık 5 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunmana gerek yok demişti.Sizinde kimyasal gebelik miydi?

Mayıs ta kürtaj oldum iki ay sonra hemen hamile kaldım...bende çok korkmuştm ama oldu çok şükür

Merhaba kızlar henüz çocuğum yok 6 ay arayla iki kez kürtaj geçirmek zorunda kaldım. İlkinde beta hcg değerlerim artmamıştı ikincide de kalp atışlarını duyamadık malesef.. Bir türlü kafamdan atamıyorum düşünceleri uzaklaştıramıyorum Allah kimseye çekemeyeceği yük vermez ama bana çok ağır geliyor bunlar siz nasıl üstesinden Geldiniz neler yaptınız 😔😔😔

Siz kaç aylık hamileydiniz ve ne kadar olmısto bebek düsük yaptınız büyük müydü kürtaj oldunuz

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de 4 gün önce kürtaj oldum.
Gebelikte 12. haftamda iken, usg ikili tarama testi için heyecanla çikolatamı yiyerek , hızlıca hastaneye gitmiştik. Bebeğimi görecektim. Kader işte ...
Ultrasona baktığımızda bebeğimin kalbinin atmadığını gördüm. O an dedim ki kesin bir şey oldu.
Doktorumun yüzü asıldı tıbbi terimlerle yanındakilere bir şeyler söylüyordu.
Daha sonra,beni başka bir odaya alıp bebeğimin kalbi durduğunu 9 haftalık olarak geri gözüktüğünü söyledi.
Ondan sonrasını üzüntüden hatırlamıyorum.
Her şey o kadar güzel gider iken...İlk gebelik heyecanımı bu şekilde yaşamış oldum.
Çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın.
Kürtajdan sonraki son durumumu yarın bakacaklar. Ona göre bir daha ne zaman çalışmalara başlayabilirim öğreneceğim.
Ameliyattan sonra iki ay dediklerini hatırlıyorum.

Şu an psikolojim hiç iyi değil. Sizler anlıyorsunuzdur beni , yaşayan bilir.
Ama ister istemez şu düşüncelere kapılıyorum. Ya bir daha olursa ?

• Üzgünüm
Reactions: H M
Merhaba arkadaşlar bende 2 Ocak da düşük yaptım kendiliğinden 5.haftalıktı doktor bana bir adet gör ondan sonra hamile kalabilirsin dedi

Bende 10 haftalık hamileyken boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Sonrasında kürtaj oldum. 2017 temmuzdu düşük yaptığımda. 2019 aralık da hamile olduğumu öğrendim. Şuan 11. Haftama giricem kısmetse. Bende ümidimi kaybetmiştim süre çok uzun olduğu için. Ama kısmet zamanını bekliyormuş. Merak etme eminim rahim toplayınca kendini tekrar sağlıklı bir hamileliğin olur

Hemen olur canım hiç üzülme öenmli olan hamile kalıyor olabilmen. Geçmiş olsun...

Back
X